TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Hozzuk vissza a Pride-ot!!!

2015.05.06. 18:18 td_interim

nick-diaz-anti-bullshit.jpg 

Mondja Nick Diaz.

 

A bravúrosakat pisilő Nick Diaz óriási májer az Instagramon, most is posztolt egy olyat, amitől leszakad a plafon – de legalábbis szít vele néhány parázs vitát, az tuti.

Most nem a kép a lényeg, mert ilyet tényleg bármelyik diszkóban lehet lőni a Wanderlei songra verető random brókról, hanem a mellécsapott, ömlesztett szöveg.

 

A központozástól nagyvonalúan eltekintő sorokban Nick egy-az-egyben a Pride szabályait sírja vissza: a UFC-nek ki kéne dobnia a „kutyaketrecét,” és normális, becsületes ringben kéne tartani a harcokat, mert ha ott sarokba kerül valaki, akkor nem futhat el gyáván, nem úgy, mint az oktagonban. És sárga lap is kéne, hogy a menekülő/passzív harcosokat megfeddjék – ezzel Diaz szerint valóban az MMA-zást buzdítanák, nem pedig a „fogócskát, meg a csimpaszkodást,” mint most.

A sárgalapos ötletben mondjuk van valami – a Pride Bushido meccsek eléggé pörögtek annak idején – de az az indok, hogy a ketrec szar, mert könnyebb meglógni a sarkaiból, hülyeség. Ha valakit itt be akarsz szorítani, az persze más megközelítést, lábmunkát, nyomásgyakorlást igényel, de aki elég munkát feccöl bele, annak ez is menni fog. Két szó: Anthony Johnson.

Ja, és persze azt is mondja még Nick, hogy szerinte megverte Anderson Silvát – és készen áll a visszavágóra. Utóbbival, mint tudjuk, nincs egyedül.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr917435384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása