TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Édesapám! Aztán szupermen könyökös KO-t látott-e már?

2015.05.06. 19:03 td_interim

clint-hester-knockout-elbow.jpg 

Most fog.

 

Clint Hester nem az a harcos, akire az ember olyan rettentő módon odafigyelne. Headbussa becsületes bunyós, és a becenevéhez hűen imád embereket fejbe baszni, amiről híven tanúskodik MMA szabályrendszerben eddig elért hét KO/TKO győzelme, de komolyabb villanásokkal eddig adós maradt a srác. Nem úgy thai bokszban.

Headbussa MMA karrierje mellett muay thaiozgat is, és öt évvel ezelőtt olyat művelt a ringben, amire még a legnagyobbak is elégedetten csettintenének a nyelvükkel, én meg így átlagemberként csak annyit mondok: AZANYÁÁÁÁD. De nem szaporítom tovább a szót, nézzétek meg az alábbi meccset, bele se kell pörgetni, másfél perc az egész. 

Érted, szupermen könyökös KO. Ha Hester soha többé nem lép ringbe/ketrecbe, ezért a kiütését már akkor is megérte annak idején kesztyűt húznia. 

Háde nem így van, édesapám?

hari.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr47435530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása