TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Molnár kidőlt, Borics ugrik be a helyére az HFC 09-en

2015.05.06. 09:01 td_interim

moln_rbenjamin_280314_4c.jpg  

Itthon is harap az injury bug.

 

Molnár Benjamin vállsérülést szenvedett, így lemondani kényszerül hétvégi, HFC 09-es szereplését Jaroslav Jartim ellen. A cseh harcossal Benjamin helyett a szervezet -65 kg-os bajnoka, Borics Ádám áll ki.

Molnár válla hétvégén, egy szerencsétlen mozdulat következtében kificamodott, majd magától vissza is ugrott a helyére, de az ízületi tok, és a körülötte lévő izomzat begyulladt, így Benjamin tegnap késő este lemondani kényszerült hétvégi szereplését. Komolyabb beavatkozás nem szükséges, a bunyós rövidebb kihagyás után újra harcképes lesz.

Molnár helyére rögtön akadtak külföldi jelentkezők, lengyel, török, moldáv és osztrák klubokból, de a szervezők egyelőre nem akartak egy teljes egészében külföldi co-main eventet összehozni.

Borics Ádám négy nappal a gála előtt kapta az értesítést, és döntött úgy, hogy elvállalja a meccset Jaroslav Jartim ellen. Az HFC 09 előmeccse így egy HFC Elit superfight lesz, Borics bajnoki öve nem lesz terítéken.

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr37433934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása