TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Sosem fogsz olyan bravúrosat hugyozni, mint Nick Diaz

2015.05.05. 19:06 td_interim

nick-diaz-ufc-1831.jpg 

Törődj bele.

 

Jobbtól nem szégyen, márpedig Mr. 209 a legjobb a szakmában. A marihuána vs. pisitesztek szakmájáról beszélek, ahol Diaznak bárkivel szemben utcahossznyi előnye van, ráadásul úgy tűnik, ez az előny most már végképp behozhatatlanná vált. A stocktoni Szmoktor Doktor ugyanis Anderson Silva elleni meccsének estéjén három mintát adott, melyek közül csak eggyel bukott meg, a másik kettő olyan tiszta volt, mint a patyolat.

Az MMAjunkie jelentése szerint a Nevadai Sportbizottság biztosra ment, és a UFC 183 estéjén nem csak, hogy háromszor pisiltette meg a notórius szívót, de két külön laborral értékeltette ki a mintákat. Így festett a menü:

 

19:12 – pisi1, a meccs előtt, az SMRTL (Sports Medicine Research and Testing Laboratory) számára

 

22:38 – pisi2, a Quest Diagnostics számára

 

23:55 – pisi3, ismét az SMRTL számára

Diaz az SMRTL tesztjei szerint tiszta volt, a Quest Diagnostics tesztje volt az, amely emlékezetes módon a megengedett marihuána-metabolitszint dupláját mutatta ki Nick mintájából.

Nyilvánvaló, hogy az egyik labor valamit nagyon elkúrt, de az az igazán furcsa, hogy a NSAC, amikor elmeszelte Diazt, csak a Quest Diagnostics pozitív teszteredményeit mellékelte a vádirathoz, az SMRTL negatív eredményeiről mélyen hallgatott. És így már nem is olyan szürreális, hogy Nick megtámadta ezt az egészet.

Diaz (és Silva) meghallgatása – halasztás után – májusban lesz, ahol még a végén kiderül, hogy Nick nem is beszívva bunyózott Andersonnal.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr697432828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása