TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Egy órányi Tyson-KO emlékeztet arra, hogy a boksz fantasztikus is lehet

2015.05.04. 20:45 td_interim

mike-tyson-001.jpg 

A válogatást összeállította: maga Iron Mike.

 

Mostanra lassan mindenki kiöblítette a szájából az „évszázad bokszmeccse” keserű ízét, úgyhogy ideje felidézni, miért is estünk szerelembe annak idején ezzel a szebb napokat is látott, de nagyszerű sporttal. Mint annyiszor korábban, most is Mike Tyson siet a segítségünkre.

Biztos tudjátok már – ha nem, akkor viszont most tuti megcsinálom a napotokat – hogy készülőben van egy Iron Mike életrajzi film, amit maga az atyaúristen, Martin Scorsese rendez, Tyson szerepére pedig a kiváló Jamie Foxxot szerződtették le. És hogy Foxx jobban rá tudjon hangolódni a szerepre, Mike egy közel egy órás válogatást állított össze neki a kiütéseiből.

Egyébként szavazhatunk a tíz legjobb KO-ra, és összesítés után a nyertes kiütések bekerülnek majd a filmbe. Ugye, hogy szeretjük még a bokszot?

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr727430384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása