TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Nemzetközi szupergála lesz a HFC09

2015.05.02. 18:17 td_axl

flyer.jpg

Magasabb fokozatra kapcsolt a HFC! A hazai eliten kívül a külföldi MMA közösség számos harcosa is hazánkba szerződött, hogy részt vegyen a következő, igazi interkontinentális összecsapáson Győrben, május 9-én.

 

Folytatódik a nagy sikerű HFC versenysorozat – idén immár másodszorra küzdenek meg egymással a harcosok a Hungarian Fight Championship által rendezett mérkőzéseken. A május 9-én, szombaton lezajló meccseknek ezúttal a győri Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ ad otthont (Győr, Váci Mihály u. 3.).

Az eddigi professzionális rendezéseknek köszönhetően egyre nagyobb az érdeklődés az HFC iránt nemzetközi szinten – az itthoni nagyágyúkon kívül ezúttal Hollandiából (Henk Nobach, Elvin Teymurov), Csehországból (Jaroslav Jartim, Barbora Polakova, Ondrej Skalnik), Svédországból (Linn „La Machine” Wennergren) és Lengyelországból (Dawid Gralka, Janusz Staszewszki) is érkeznek harcosok. A gálán lép ketrecbe Magyarországon először versenyző az USA-ból is, méghozzá a hölgyek közül: Katlyn Chookagian a svéd bunyós lány ellen kezdi a harcot, így igazi interkontinentális rendezvényre számíthatunk.

A main event, azaz a fő mérkőzés a középsúlyú HFC bajnok Polgár Ádám és a holland Henk Nobach mérkőzése lesz, a második kiemelt eseményként pedig Molnár Benjamin és a cseh Jaroslav Jartim összecsapása szerepel majd. Női MMA fronton igazi ínyencséggel készülnek az HFC rajongók számára: az itthon első amerikai bunyósként harcoló Katlyn Chookagian, a svéd Linn Wennergren valamint a cseh Barbora Poláková képviseli majd a „gyengébbik nemet”, hazai színekben pedig Fábián Melindát láthatjuk küzdeni. A négyes torna győztese nyeri el a jogot, hogy az HFC08-on diadalmaskodó Rácz Irénnel küzdhessen meg a jelenleg betöltetlen HFC női bajnoki övért.

A HFC08-on sajnálatos módon elmaradt Borics Ádám – Molnár Benjamin címmérkőzésre még mindig várni kell, Borics ugyanis orvosi utasításra még nem tudta elkezdeni a felkészülést az eseményre. A pakliban benne van az is, hogy a váltósúlyú szlovák Boráros Gábor után pehelysúlyban akár újabb külföldi bajnokot is avathat az HFC, amennyiben a magyar Molnár elveszti ezt a lehetőséget cseh ellenfele, Jaroslav Jartim ellen Győrben – ha nem sikerül győznie, akkor a cseh harcos kap lehetőséget arra, hogy címmérkőzést játsszon Boriccsal egy nem túl távoli HFC rendezvényen.

Nagy örömömre szolgál, hogy Győrbe, a Találkozások Városába szervezhettük le az HFC09-et, mely történelmi jelentőséggel bír országunkban, hiszen ez a város jellemzi leginkább azt a dinamikus fejlődést és sokszínűséget, amit az HFC képvisel nem csak hazánkban, de Európában is – mondta el a HFC igazgatója, Tánczos Gábor. – További garancia a sikerre, hogy tavaly is színvonalas gálát rendeztünk itt a KokoGym együttműködésével. Az már csak hab a tortán, hogy én is itt születtem és nőttem fel.„

A nyilvános mérlegelést május 8-án 16 órai kezdettel a Colosseum Fitness Club edzőteremben (Győr, Budai utca 2-6) szervezik, ahol természetesen lehetőség lesz találkozni a harcosokkal és autogramot kérni, közös fényképet készíteni.

>>> HFC 09 Fight Card <<<

Talákozunk május 9-én Győrben! Jegyek korlátozott darabszámban a helyszínen még kaphatók!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr317423706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása