TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Pumukli útja a KSW címmeccsig #1

2015.04.30. 14:17 td_axl

 pumukli4_1.jpg

Végh 'Pumukli' Attila közel egy éves kihagyást követően tér vissza május 23-án a lengyel KSW égisze alatt félnehézsúlyú címmeccsen. Pumukli felkészülését szlovák barátaink követik nyomon egy video blogban.

 

Az első részt facebook oldalunkon osztottam meg, de most ide is betolom, valamint itt is van mindjárt a második rész. Magyar feliratot a jobb alsó sarokban tudtok kapcsolni. Attila a frankfurti MMA Spirit csapatnál tolt pár kemény edzést, de már újra itthon van és a Bős-Pozsony.Nyitra háromszögben ingázik Szlovákia top csapatai és felkészítő programjai között. Összerándul a nyomrom, mikor belegondolok, hogy ismét bunyózni láthatjuk a legsikeresebb magyar ajkú MMA harcost. WAAR Pumukli, és köszönet Neruda-nak az anyagért!

pumukli.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr607415098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása