TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jones futva menekült el a baleset színhelyéről, marihuánát találtak a kocsijában

2015.04.27. 20:20 td_interim

fanqa_still002_0.jpg 

Megjöttek az első részletek Jon Jones vasárnapi karambolja kapcsán.

 

Az MMAfighting.com megszerezte az Albuquerque-ben vasárnap reggel lezajlott incidens rendőri jelentését. A papír szerint a Jon Jones-okozta balesetben három kocsi ütközött össze. A harcos pedig nem autóval, hanem futva menekült el a helyszínről.

jones_baleset.jpg

A baleset skicce a rendőri jelentésből

Jones egy kereszteződésben áthajtott a piroson, és egy szabályosan közlekedő kocsi vezetői oldalába rohant. Az autót egy terhes nő vezette, járművét a becsapódás a piros lámpánál várakozó harmadik autóba sodorta.

Az áldozatok szerint a balesetet okozó jármű vezetője kiszállt a kocsiból, elfutott, aztán megállt, visszasietett, és magához vett „egy nagy maroknyi pénzt” az autóból. Afroamerikai férfinak írták le, aki fehér felsőt és sötét nadrágot viselt.

A férfi északi irányba, futva távozott a baleset színhelyéről, átlendült egy kerítésen, és eltűnt. Egy szabadnapos rendőr is látott egy fenti leírásnak megfelelő férfit egy dombon felfele futni.

Az elhagyott autóban a rendőrség pipát, marihuánát, és Nevadából származó MMA-papírokat talált, Jonathan Jones nevére kiállítva. A kocsi bérelt volt.

A terhes nő a karambol után azt mondta, úgy érzi, el fog ájulni, ezért kórházba vitték. Az újabb jelentések megerősítették, hogy csak kisebb sérüléseket szenvedett.

Jones ügyvédje még mindig nem reagált a rendőrség megkeresésére. Még nem emeltek vádat a harcos ellen. Az Albuquerque-i rendőrség még mindig keresi Jonest.

 otg_banner_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr667403924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása