TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jon Jonest közúti baleset okozásával gyanúsítják, az áldozat egy terhes nő

2015.04.27. 10:08 td_interim

 411_jon_jones_0_0.jpg

A bajnok karambolozott, majd elhajtott a helyszínről.

 

Kocsi rohant egy terhes nő autójába vasárnap Albuquerqueben, a vétkes jármű azonnal elhajtott a helyszínről. A húszas éveiben járó áldozatot kórházba szállították, a hírek alapján megúszta kisebb sérülésekkel. Az Albuquerque-i rendőrség szerint a másik autó volánja mögött a UFC félnehézsúlyú bajnoka, Jon Jones ült.

Az Albuquerque-i rendőrség ki akarja hallgatni Jonest. Megpróbálták elérni a harcost otthonában, de nem jártak sikerrel. Megkeresték Jones ügyvédjét is, de ő sem reagált.

Jon Jones május 23-án, a UFC 187 főmeccsén védené meg bajnoki címét Anthony Johnson ellen, az év egyik legjobban várt MMA-mérkőzésén. A meccset egyelőre nem fújták le – a UFC szűkszavú nyilatkozata is csak annyit mondott, hogy tudnak az ügyről, és várják a fejleményeket.

Jon Jonesnak nem ez lenne az első közúti balesete. 2012-ben összetört egy kocsit, két nővel az utastérben – akkor ittasan vezetett. Januári címvédése után nem balesettel került a figyelem középpontjában: egy versenyidőszakon kívüli teszt során kokaint találtak a szervezetében.

A mostani ügyről a twitteren kezdtek el pletykálni magyar idő szerint vasárnap késő este. A források akkor rögtön tudni vélték, hogy Jones most sem volt józan, és hogy kokaint találtak a kocsijában. Ezek persze puszta feltételezések, hiszen a jelen állás szerint azt sem tudni, hol van Jones.

otg_banner_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr767402166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása