TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bosszúhadjáratba kezdene Rampage

2015.04.27. 18:04 td_interim

rampage-jackson-photo-624x374.jpg 

Quinton Jackson nem felejt.

 

Alig tette le a seggét klassz győzelme után a UFC-be szombat éjjel visszatért Quinton Jackson, máris a jövő bunyóin agyal. Fabio Maldonado elkalapálása után a sajtótájékoztatón a terveiről kérdezték, Rampage pedig nem vette túlzottan taktikázósra a figurát.

Őszintén szólva vissza akarok vágni, és megverni mindenkit, aki megvert. Bunyózni akarok Shogunnal, Gloverrel, Rashaddal, és el akarok jutni Jon Jonesig. Küldetésem van. Ez az igazság.

Azt hiszem, a sajtótájékoztatón Page kicsit túltolta a Monster energiaitalt, mert szerintem nincs az az isten, hogy MMA szabályrendszerben még egyszer kiálljon Evansszel, Jonesszal, vagy a halállistáról biztosan csak véletlenül lemaradó Ryan Baderrel – azaz bárkivel, aki egy kicsit is tud birkózni. Shogunt hagyjuk békén – ő különben is jól elvan most a Kicsi Nog elleni nosztalgiabunyóval – egy Teixeira-visszavágó viszont kimondottan jól cseng.

Azért ne szaladjunk előre: Rampage csak átmenetileg keveredett ki a jogi huzavonából, így egyelőre az is kérdéses, verekedhet-e még a UFC-ben, vagy visszakényszerítik a Bellatorba, az újabb Jon Jones elleni meccs ötlete pedig jelenleg science fiction – már csak Bones legfrissebb rendőrségi ügye miatt is.

 otg_banner_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr427403600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása