TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A 19 éves Down szindrómás MMA harcos "lenyomta" a veteránt

2015.04.22. 19:22 td_Emree

jake-beckmann.jpg

A 43 éves TUF 1 veterán Nate Quarry összecsapott a 19 éves Jake „The Snake” Beckmannel. Ez a hír önmagában erősen a kit érdekel, kategória felé tendál, azonban egy dolog miatt mindenképpen szívmelengető a történet.

 

Az MMA és a szívmelengető kifejezések nem sűrűn fordulnak elő egy mondatban. Most, viszont ez történik. Jake „The Snake” Beckman ugyanis Down szindrómában szenved. Jake egészségi állapota ellenére négy éve keményen edz és régi álma volt, hogy versenyezhessen is.

„Ahogy velem edzett állandóan azt kérdezgette, hogy mikor versenyezhet, vagy, hogy mikor küzdhet végre? Én pedig csak azt tudtam neki mondani, hogy eddzen tovább.”

– kommentálta az eseményeket „The Snake” edzője Greg Walker.

A várva várt eseményeik április 18-ig kellett várni az FCFF Rumble at the Roseland fantázianevű gálájáig. Mert, hogy egy gáláról van szó, annak minden elemével együtt. A mérkőzés előtt a FOX 12 TV csatorna meginterjúvolta Jake Beckmant.

„Nem félek tőle! El tudom kapni!”

– zárta rövidre az esélylatolgatást Jake.

Itt a teljes vele készült interjú a mérkőzést megelőzően. 

Jake komoly kihívás elé nézett. Nate Quarry aktív pályafutása alatt 16 meccséből 12 megnyert, ebből hetet kiütéssel. A bunyóra egy bemutató mérkőzés keretében került sor. Jake tette a dolgát és a második menetben kopogtatta ellenfelét. Jake a győzelemnek köszönhetően nehézsúlyú világbajnok lett. Ezúton is gratulálunk neki!

Itt megtekintetitek a bunyó látványosabb megmozdulásait és Jake gondolatait a meccset követően.

otg_banner_1.jpg


 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr217389510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása