TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JISTU: Zúzós az OnTheGround #1 fight card, jitsu ünnep közeledik

2015.04.22. 21:05 td_axl

otg_logo.jpg

Azt már vágjátok, hogy április 30-án érkezik az OnTheGround profi jiu jitsu sorozat első állomása. Egészen pontosan a 1033 Bogdáni út 1-3. alatt 19:00-tól jiu jitsu lifestyle élményben lesz részed Mematoris ihlette formában. A TOTALDAMAGE által támogatott OnTheGround sorozat szervezői folyamatosan fedték fel az első gurulós buli párosításait, de a végleges fight card ebben a cikkben, most, nektek jön csak.

 

Szóval egy bevezető rendezvényről van szó, mely útjára indítja az OnTheGround sorozatot, melynek keretén belül profi jiu jitsu mérkőzések kerülnek megrendezésre kivételes tehetségű magyar és külföldi küzdősportolók részvételével. Figyelem azonban, csak szűk körben, limitált nézőszám (csak 150 jegy!) előtt kívánják lehozni a szervezők (MAX 2014 Expo szervezői is egyben) az unikális magyar rendezvényt!  A magyar jiu jitsu így kiszakad az eddigi merev rendezvényszervezési korlátok közül és szépségének, izgalmainak életérzése minden jelenlévő számára kézzel fogható lesz. És ezt tényleg komolyan gondolom, ugyanis rendhagyó rendezvény elemként DJ Nara tolja majd alátok a hangulatot. 

Hogy elkerüld a bosszúságot, jó észben tartani, hogy online tudsz csak jegyet venni (max. 2 db/vásárlás) a rendezvényre, a helyszínen nem árusítanak majd jegyeket! Na de, kik is mérik össze az erejüket? Impozáns a lista a 10 perces submission only szabályrendszer tükrében. Alább találjátok a fight cardot, ami szóval tényleg bika lett. 

Mert hát érkezik a TOTALDAMAGE által támogatott BJJ Európa- és világbajnok Szűcs Kristóf is a cardban. Szűcs eredményeiről folyamatosan beszámolunk az oldalunkon, így képben lehettek azzal kapcsolatban, hogy Kristóf a magyar jitsu egyik legígéretesebb alakja. Rióból hazatérvén indul az OTG cardban GI-ben a csehek Európában komolyat portyázgató ásza, Eldar Yakuza ellen. Nagyszerű, izgalmas és valódi presztízs mérkőzésnek nézünk elébe.  A magyar MMA vizeiről és érkeznek gurulók, ami tovább spanolja az est hangulatát. Perjés Dóri végül nem harcol majd, mert az ellene induló Székely Méri megsérült, viszont! Sényei Lackó üstökös-szerű pályán égeti az FFC egét az elmúlt években, hétvégi ljubljanai győzelmét követően máris igent mondott a szlovák Matus Arpas elleni no gi meccsre. Ahogy Végh Sanyi  is nyomban elfogadta a lehetőséget a szlovén Miha Perhavec ellen. 

Fogadjátok szeretettel STÉTZ ÚR meghívását az OTG#1-re!!! ★ STÉTZ DANI vs. VARGA ZOLTÁN ★ No-gi // 10 minutes // submission only onthegroundbudapest.com #MeetYouOnTheGround

Posted by OnTheGround on 2015. április 14.

 

Stétz Dani Pécsről indulva sorra hozza haza az aranyakat Európából, erről már olvashattatok nálunk, Varga Zoli pedig tavaly év végén húzott bele egy hazai és egy horvát arannyal, hogy ebben a párosításban landoljon Dani ellen. Hogy aranyban ússzon még az este, Lakatos Sanyi is villantani készül, szerbiai győzelemmel, így Abu Dhabi lehetőséggel a lengyel-osztrák kiválóság Pawel Kozlowski ellen. Cselőtei Tomi London-Budapest-Roma tengelyű openeken halmozta a nogi és gi dobogós helyeket, kellő önbizalommal várhatja a Nyitraiak zorall Martin Minar-ját, aki már többször állt a Hungarian BJJ Open-en is dobogón. Végül, de nem utolsó sorban Süle Szilárd a 2011 óta gyűjtött Hungarian Open érmek mellé elvinné Philipp Pora egyik végtagját is skalp gyanánt. 

Röviden, ez egy faszentos buli lesz. De!

FIGYELEM! A csak online megvásárolható belépőjegyekből már csak 19 darab van! Ez komoly, nem hype, az OTG helyszínéül szolgáló épületben biztonsági előírásokat betartva csak meghatározott számú nézőt engedhetnek be a szervezők. Miután a 19 jegy gazdára talált, nincs mód több vásárlás fogadására, sem online, sem a helyszínen! 

otg-fight-card_final_blog.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr987384502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása