TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Daniel Cormier egy légsúlyúval birkózik

2015.04.20. 17:53 td_interim

cormier_horiguchi.jpg 

Megjöttek a UFC 186 visszaszámlálás videók.

 

Eléggé szétforgácsolódott az eredetileg bombajó 186-os UFC gála felhozatala – a legfájóbb pontok T.J. Dillashaw kidőlése, a Rory MacDonald – Hector Lombard meccs megsemmisülése, és Quinton Jackson bunyótól való eltiltása voltak. Ami maradt, az túl sokunk nyálelválasztását nem indítja be, de attól még ez egy számozott gála maradt címmeccsel, úgyhogy ez is megkapja, ami neki jár: a Countdown videókat.

Talán nem volt még domináns bajnok az MMA történetében, aki ennyire nem érdekelt volna senkit, mint Demetrious Johnson. Pedig szegény Mighty Mouse hozza, amit kell, vagyis közel tökéletes bunyót minden egyes alkalommal, amikor ketrecbe lép. Most bő húsz percben próbálnak érdeklődést csiholni a Kyoji Horiguchi elleni címmeccséhez – muszáj kiemelni azt az egészen meglepő jelenetet, ahol a célegyenesben az American Kickboxing Academyn edző japán kihívó Daniel Cormier birkózó partnerévé lép elő. Töröljük el a súlycsoportokat! 

A Countdown másik felét a Michael Bisping – C.B. Dollaway párosítás teszi ki. Ez sem az a kimondott bombaüzlet, de talán még így is több érdeklődőt vonz, mint a gála fő attrakciója. Dollaway legutóbbi, Lyoto Machida elleni meccsén remek szolgálatot tett a brazilnak vereségről lejövős, önbizalom-növelő szerepkörében, és most is valami ilyesmit forgathattak a fejükben a UFC-nél, amikor összekötötték sorsát az utolsó alkalommal szintén csúnyán elkent szájú Michael Bispingével. 

 otg_banner_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr467382868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása