TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Sényei és Soltész is mérkőzik a holnapi FFC 18 gálán

2015.04.16. 16:56 td_axl

senyei-ffc18.jpg

Déli barátaink nem pihennek, a Final Fight Championship sorozat újabb rendezvényén ismét szerepet kap Sényei László, Soltész László pedig rövid távollét után tér vissza a küzdőtérre.

 

Soltész Laci az elmúlt időszakban ugyanis a debreceni Pitbull Team építésével volt elfoglalva, jómagam is elég rég beszéltem már vele, még októberben a Pirajev elleni mérkőzését követően. Akkor Laci jelezte nekem, hogy most pihenés következik számára, a befutó mérkőzésajánlatokat nem fogja elvállalni. Ez a szünet egészen mostanáig tartott, az FFC 18 cardban holnap este visszatér a debreceni kiváló harcos, ellenfele pedig a számunkra ismerős Ivica Trusev lesz.

soltesz-ffc18.jpg

Trusev-et bunyózni korábban pont Sényei Laci ellen láthattuk, akit eredetileg Sényei tesztelésére küldtek az FFC szervezők, ugyanis egy roppant tapasztalt váltósúlyú arcról van szó, aki viszont borzasztóan tud játszani a súlyával: 77 kilós mérlegelést követően 86 kilóval ment Sényei ellen. Halmi Viktor tanítványa akkor megoldotta a feladatot, remélhetőleg Soltész is kipipálja a terror becenévre hallgató Ivicat.

Sényei Laci viszont nem pihent sokat, ugyanis csupán egy hónappal ezelőtt küzdött az FFC Szarajevó gálán. Akkor hosszú kihagyás után komoly nyomás alatt bunyózott, de képes volt hozni Rocky-küzdelemben a győzelmet Dawid Defort ellen.

Sényei Laci legyőzte démonjait és Dawid Defort-ot is tegnap este az FFC 7 programjában! Gratula Laci! #TDMAGYAR

Posted by totaldamage.hu on 2015. március 14.

Laci ezt követően kicsit megkönnyebbült és őszintén mesélt az elmúlt időszakról nekünk. Holnap Tonci Perusko várja majd a ringben, mi pedig ezúttal is veled, veletek leszünk srácok!

pumukli.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr257373496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása