TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Bedák Zsolt közvetlenül a Mayweather és Pacquiao meccs előtt léphet ringbe Vegasban!

2015.04.16. 16:03 td_axl

bedak-zsolt.jpg

Rácz Félix menedzsertől származó, az index.hu oldalán megjelent infók alapján Bedák Zsolt a május 2-i Mayweather vs Pacquiao gála programjában öklözhet Leo Santacruz ellen!

 

Rácz élete dobásáról beszél, ami valljuk be, közel áll a valósághoz. A Mayweather vs Pacquiao gálát, vagyis magát az összecsapást az évszázad mérkőzésének kiáltották ki, hosszú éveket kellett várnunk, hogy ez a párosítás összejöjjön. Milliók nézik majd a gálát a világon, most pedig úgy tűnik, hogy Bedák Zsolt akár közvetlenül a főmeccs előtt vívhatja mérkőzését Santacruz ellen. Ami nem mellesleg a WBC kispehelysúlyú címéért megy majd, amit Leo tavaly augusztusban szerzett meg. 

Zsolti ezzel hatalmas lehetőség előtt áll. Még 2010-ban az Universum égisze alatt bunyózhatott címmérkőzésen, de akkor kikapott Wilfredo Vazquez ellen, ez a mai napig Zsolti egyetlen veresége. A német klub kálváriája után Bedák három évig barangolt a magyar és német boksz-valóság határán, mire Rácz menedzselni kezdte. Gondolom nem kell ecsetelni, hogy egy győzelem mit jelent egy ilyen gálán, de egy tisztes, izgalmas vereség is belépőjegyet ér vissza a vegasi gálákra. Szóval WAAR Zsolti!

fedor_sign-up.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr167373556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metadata 2015.04.17. 11:14:15

OMG! Én ezt a meccset jobban is várom mint a főmérkőzést! Május 2. boxünnep nekünk!
süti beállítások módosítása