TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Mégsem lesz Diaz – Brown meccs, de a UFC ebből is profitál

2015.04.15. 17:41 td_interim

nate-diaz_2.jpg 

Nate volt az, aki szokásához híven felmutatta középső ujját, de ez most pont kapóra jön Dana Whitenak.

 

Megint szegényebbek lettünk egy pusztulatosan szórakoztatónak ígérkező meccsel: lefújták a Nate Diaz – Matt Brown összecsapást. A sajnálatos fordulatot Brown jelentette be twitterén:

Elsőként a FOX Sports ugrott a gyászhírre, Brown pedig érdeklődésükre megerősítette a dolgot, és azt is hozzáfűzte, hogy Nate nem írta alá a szerződést – majd egy újabb tweetben azt is leszögezte, hogy részéről nincs harag, nagy rajongója Diaznak, és sohasem hagyná ki egyetlen meccsét sem.

A Nate Diaz – Matt Brown váltósúlyú párosítást múlt héten jelentették be a UFC 189-re. A bejelentés után a kisebbik Diaz tesó egyből értetlenkedő, sőt, első olvasásra értelmetlen tweettel válaszolt, az MMA Hour megkeresésére pedig azt mondta, hogy úgy érzi, a UFC belekényszerítette ebbe a mérkőzésbe, mert ugyan megkeresték a Brown-bunyó ötletével, de nem beszéltek a részletekről, nem bólintott rá, és azt hitte, Anthony Pettis-szel fog meccselni.

 

Azóta már az is biztossá vált, hogy vele sem fog, ahogy Brown-nak sincs B terve. A felfordulásra a nemrég erősen vitatható pontozással vereséget szenvedő könnyűsúlyú Jorge Masvidal ugrott először, aki twitteren ajánlkozott fel akár egy Diaz, akár egy Brown elleni meccsre:

Az ügyben egyelőre nincs további fejlemény.

 

És akkor elő az összeesküvés-elmélettel: a bennem élő paranoiás természetesen nem tud nem arra gondolni, hogy ez a lázongó Diaz-manőver valójában nagyon is kapóra jön a korábban mindig a megkarcolhatatlanság imidzsét építeni igyekvő UFC-nek. Ne feledkezzünk el arról, hogy míg mi a felszínen pancsolunk, addig a mélyben továbbra is zajlik a szervezet történetének legnagyobb pere, az ilyen tekintélyromboló esetek pedig arra kiválóak, hogy a bíróságon melldöngetve elő lehessen őket húzni, mint bizonyítékot arra, hogy az ellenségnek nincs igaza: dehogy mindenható és mindent elnyomó monopólium a UFC! Úgy tűnik, tehet bármit az örök lázadó Diaz, végül ő is csak a White-mozdonyt tudja fűteni.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr377370756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása