TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nate Diazt a UFC kényszerítette bele a Matt Brown elleni meccsbe

2015.04.14. 18:25 td_interim

nate-diaz-finger.jpg 

Újabb bizonyíték, hogy Dana White-ék boldog, családbarát vállalkozást vezetnek.

 

A múlt hét legkirályabb MMA-bejelentése egyértelműen a Nate Diaz – Matt Brown meccsé volt, de úgy tűnik, a leszervezése nem zajlott a legfairebb körülmények között. A fiatalabb Diaz-tesó a hétfői MMA Hourban arról beszélt, hogy – bár remek mérkőzés lesz – a UFC gyakorlatilag az ő megkérdezése nélkül döntött a párosításról.

 

Szerintem ez egy remek bunyó, mindenki látni szeretné – én is, ha csak egy rajongó lennék, állat egy meccsnek ígérkezik, meg akarod nézni. De sosem beszéltünk erről (a végleges döntésről a UFC-vel), és kicsit úgy érzem, belekényszerítenek ebbe a harcba, ahelyett, hogy megbeszéltük volna, és fair módon rendeztük volna a dolgot.

 

Ugyanaz történt ezzel a Matt Brown-meccsel, mint ami a legutóbbi meccsemmel. Nem igazán tárgyaltunk, kábé csak megmondták, hogy „harcolni fogsz.” Hát akkor, asszem, harcolni fogok. Mindegy, elmúlt, megtörtént. Csak az van, hogy nem bírom már, ha így intézik a dolgot. Szerintem ennél egy kicsit nagyobb beleszólásom kellene, hogy legyen.

 

Diaz ezt azzal egészítette ki, hogy bár szóba került Brown, mellette egy másik jelöltön, a már rég óta twittercéltáblául szolgáló könnyűsúlyú ex-bajnok Anthony Pettisen is ötöltek. A váltósúlyú párosítás bejelentéséig Nate abban a hitben volt, hogy a Pettis-meccs lesz számára a következő állomás.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr197368350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása