TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Lesz-e gyűlöletmeccs a twitteres kaffogásból?

2015.04.13. 18:03 td_interim

_pcxr4l1qunxow3wkcdnn_ek_tjffk09fktciunc2lo_0.jpg 

Joe Schilling és Phil Baroni egymásnak esett a neten, a Glory szívesen vendégül látná őket májusban, hogy élőben is betörhessék egymás orrát.

 

Joe Schilling elveszítette pénteki MMA meccsét Rafael Carvalho ellen a Bellator 136-on, a szebb napokat látott Phil Baroni belekötött a ketrecben is forgolódó kickboxerbe, Stitch 'em Up visszalőtt, a Glory pedig máris a markát dörzsöli.

Baroni a twitteren környékezte meg Schillinget, és elég hamar felpaprikázódott a hangulat: a semmiből érkező kihívás gyűlölethullámba csapott át. A kultúrember New York Bad Ass homofób és rasszista rohamokkal is cukkolta munkamániás kollégáját.

Schilling nem szőrözne, minél hamarabb, a május nyolcadikai Glory 21-en már le is rendezné a dolgot, amire Baroni először azt ugatta, hogy „akár holnap is,” aztán meg azt, hogy inkább lenyomna előtte egy nyolchetes edzőtábort, amire persze Schilling válasza az volt, hogy Baroni egy beszari alak.

A Glory mellett a Bellatort is bedobták a kalapba, de eddig csak a kickbox szervezet reagált: az MMAMania megkeresésére azt mondták, ha a két harcos tényleg komolyan gondolja a dolgot, ők szíves örömest helyet adnak a leszámolásnak a május nyolcadikai gálájukon, Glory szabályrendszerben.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr617364730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása