TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Makai 'TNT' Renátó floridai edzőtábora nagyszerűen alakul

2015.04.12. 15:30 td_axl

 

Facebook oldalunkon már olvashattátok, hogy magyar nehézsúlyú MMA harcos - Makai ’TNT’ Renátó - jelenleg Floridában tol egy edzőtábort. Sárközi Robi rövid helyzetjelentését olvashatjátok ezzel kapcsolatban. 

 

Sziasztok!  Üdvözlöm a TOTALDAMAGE olvasóit! Újabb jó hírekkel szolgálhatok mind a Sárközi MMA, a HFC, illetve a Spartan MMA jóvoltából. Újabb harcost tudtam kiküldeni Amerikába, Floridába Makai Renátó személyében. Jó edzési, illetve kapcsolatépítési lehetőségek ezek. Úgy terveztük, hogy Jani István is kimegy az American Top Teambe, illetve a Blackzillians csapatba edzeni, de sajnos kézsérülése miatt nem jött össze, így egyedül Makai Renátó került ki, de úgy gondolom, elég jól helytállt ott is, és nagyon nagy nevek edzőpartnere lehetett, úgy, mint Thiago Silva, Anthony Johnson, Jeff Monson vagy Vitor Belfort.

 

Nagyon nagy lehetőség ez, valamint verseny lehetőségeket is kínálnak neki. Sokat segít James. Spartan MMA klubjában ott is reklámozza a Spartan felszereléseket. Én úgy gondolom, a közös munka gyümölcse meglesz, tehát dolgozunk ezerrel, hogy minél több magyar kijuthasson Amerikába, illetve Kínába. Szeretnénk, hogy akik olvassák a TOTALDAMAGE oldalát, minél több HFC versenyen vegyenek részt, illetve keressenek bennünket MMA és K1 meccsek kapcsán. Próbálunk minél több magyarnak a Sherdog rekordját javítani. K1-ben szabályrendszerben Kínába nagyon sok versenyzőt tudnánk kivinni 1 éves szerződésekkel. Edzzetek sokat, hajrá Magyarok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr307360666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása