TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Giorgio Petrosyan legyőzte Enriko Kehlt

2015.04.12. 17:29 td_interim

 giorgio-petrosyan-vs-enriko-kehl-oktagon-2015-milano-1764x700.jpg

A Doktor készen áll a tényleges visszatérésre.

 

Szombat este rendezték meg az olasz Oktagon húszéves fennállását megünneplő kickboxgáláját Milánóban, melynek főmeccse az álomszerű Giorgio Petrosyan – Enriko Kehl párosítást hozta hetven kilóban. Petrosyan az utóbbi időben teljesen eltűnt – Andy Ristie-től elszenvedett KO-vereségét követően hosszas szabadságot vett ki, hogy mentálisan kipihenje magát, és hogy megfelelően dajkálhassa sérüléseit.

A Doktor több mint egyéves kihagyás után januárban tért vissza a ringbe, egy torinói gálán egyhangú pontozással verte meg a felhozónak szerződtetett, bénácska Erkan Varolt, most pedig úgy érezte, készen áll arra, hogy egy komoly megmérettetést is vállaljon.

Kehl pedig mindenképpen az volt: bár legnagyobb győzelmét annak köszönhette, hogy Buakaw Banchamek felkúrta magát a bírókon, és nem volt hajlandó kiállni egy mindent eldöntő menetre a K-1 World MAX 2014 döntőjében, attól a német srác még az egyik legtehetségesebb fiatal kickboxer. És Petrosyan ellen sem játszott bokszzsákot. 

Három menetet nyomtak le a srácok K-1 szabályrendszerben. Kimérten kezdtek, és az első menetet csont nélkül vitte az olasz-örmény: a rúgásokat védte, tisztán talált, és többször is lesöpörte a lábáról a németet. A második menet paprikásabb hangulatban telt, de az erőviszonyok Kehl harapósabb rohamai ellenére sem változtak. A harmadikban aztán már teljes erőből rohamozott a Hurrikán, olyannyira, hogy jól tökön is rúgta Petrosyant, utána viszont legálisan is sikerült visszavágnia, amikor kétszer is kisöpörte a Doktor lába alól a talajt. Szoros lett a meccs vége, ami a pontozókártyákon is meglátszott: Giorgio Petrosyan többségi döntéssel tudta csak megverni Enriko Kehlt.

Ez a meccs egyértelműen jelezte, hogy Petrosyan kész visszatérni a kickbox csúcsára. Egy év alatt rendbe rakta magát lelkileg, technikája nem kopott – nem lepődnék meg, ha a közeljövőben egy Glory gálán üdvözölhetnénk újra a Doktort.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr637361070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása