TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 64: Gonzaga vs. Cro Cop 2 élő közvetítés

2015.04.11. 17:15 td_interim

b8czfaccyaeovh6_0_0_1.jpg 

Újabb UFC gála kezdődik matiné-időben: az esti buliba még akkor is bőven odaérsz, ha élőben nézed végig a meccseket. Linkek a tovább után.

 

Cro Cop visszatér a UFC-be, és, izé, nagyjából ennyi, amit a Fight Night 64-ről tudni kell. Persze nagy pofozkodást ígér a co-main event is Jimi Manuwával és Jan Blachowicz-cal, és tuti, hogy az ismeretlenebb harcosok is odateszik majd magukat a híresen szenvedélyes lengyel közönség előtt, de azért valljuk be: ma mindenki csakis arra kíváncsi, vajon sikerül-e visszafordítania a horvát zsarunak az idő kerekét, és meg tudja-e bosszulni egyik legfájóbb vereségét a medvedisznóember Gabriel Gonzaga ellen? Mi így látjuk az esélyeket. A prelimek kora este, háromnegyed hatkor kezdődnek, a main card pedig kilenckor - éjfélre elvileg le is zárul a móka. Az élő közvetítéshez ez az út vezet.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr407358582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása