TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Mindkét Nogueira bunyózni fog a UFC 190-en

2015.04.09. 19:35 td_interim

hi-res-c26430878f8778a53ee98eb6007e31c3_crop_exact.jpg 

A már ismert Kicsi Nog – Shogun visszavágó mellé befutott a Nagy Nog – Stefan Struve meccs is.

 

Antonio Rodrigo Nogueira öccséhez hasonlóan továbbra sem akar nyugdíjba menni, és augusztus elsején Rio de Janeiróban ismét ketrecbe lép. Hogy Nagy Nog az MMA egyik halhatatlan alakja, azt nem lehet elégszer elmondani, ahogy azt sem, hogy ezt már tényleg nem kéne tovább erőltetni.

Rodrigo Nogueira először hektikussá váló, majd abszolút pocsékba forduló teljesítményének történetét mindenki ismeri, és vérző szívvel figyeli. A 2008-ban kezdődött „egy győzelem – egy vereség” sorminta 2013-tól már végképp elszomorító: az utolsó két alkalommal vesztesként hagyta el a ketrecet az egykori klasszis. Két éve nyáron Fabricio Werdum szubolta karfeszítéssel, majdnem egy évvel ezelőtt pedig Roy Nelson ütötte ki az első menetben. Nagy Nog harmincnyolc éves, és 2012 óta nem nyert meccset.

Döbbenetes belegondolni, de a még mindig csak huszonhét éves Stefan Struve-nak a Nogueira elleni lesz a tizenötödik UFC-meccse. Eddig öt vereséget számlál a szervezetnél, de ezek közül az összes KO/TKO volt, és mindegyik olyan harcos ellen, aki vagy nagy név volt, vagy később vált azzá. Jégre tette már Struve-ot Junior dos Santos, Roy Nelson, Travis Browne, Mark Hunt, és legutóbb Alistair Overeem is.

Egyelőre elég furán fest a UFC 190 felhozatala. Ronda Rousey Bethe Correia elleni, pillekönnyűnek ígérkező címvédése mellett van két roncsderbink a kiöregedett Nogokkal és az életkorát tekintve még nem, harcoskorát tekintve már bőven nyugdíjérett Shogunnal, meg a nehézsúly elitje előtt a küszöbön mindig megbotló, szívbeteg Struve-val. Felülbírálom magam: ez így összeszedve már nem is fura, hanem csak simán szomorú.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr617354412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása