TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Matt Brown – Nate Diaz meccs jön váltósúlyban!

2015.04.09. 09:10 td_interim

nate-diaz-003-ufc-125-750.jpg 

Mégpedig a UFC 189-en, aminek felhozatala lassan kezd odakúszni a Jon Jones – Anthony Johnson megagála kínálata mellé.

 

Anderson Silva és Nick Diaz randijával kezdődött minden, azóta Chris „Kulagép” Weidman csak ácsingózik, a Frankie Edgar - Urijah Faber páros viszont már megkapta a lehetőséget – mára virradóra pedig kiderült, hogy Matt Brownnak és Nate Diaznak is megvan már az időpontja a szuperfájtolásra.

A párosítást a UFC 189-en rendezik meg Las Vegasban, július 11-én, váltósúlyban. Az eredetileg könnyűsúlyú Diaz tehát felmegy egy súlycsoportot, de ez számára nem ismeretlen terep: 2010-11-ben már küzdött 170 fontban, 2-2-es mérleget verekedett össze. TKO-val győzte le Rory Markhamet, aztán guillotine fojtással Marcus Davist, majd zsinórban kétszer kikapott egyhangú pontozással Dong Hyun Kim és Rory MacDonald ellen. Diaz ezután visszatért 155 fontba, elkalapált nagy neveket, őt is elkalapálták nagy nevek, tartott egy egyéves szünetet szar fizuján duzzogva, aztán tavaly decemberben visszatért, hogy teljesen sima vereséget szenvedjen az azóta már könnyűsúlyú bajnokká avatott Rafael dos Anjostól.

Matt Brown is volt már jobb bőrben: hétmeccses, hat TKO/KO-s mérlegű győzelmi sorozata szakadt meg, amikor tavaly nyáron egyhangú pontozással elveszítette a váltósúlyú címmeccsért vívott harcot Robbie Lawler ellen, aki azóta már a derekán tudhatja a bajnoki övet. Brown következő bunyóját most márciusban vívta, az ex-bajnok Johny Hendricks ellen, de akkor is csak egy egyhangú pontozásos vereségre futotta neki.

Remek hír ez a superfight, hiszen amellett, hogy Brown és Diaz ott vannak a UFC-felhozatal legmorcosabb harcosai között, mindketten ellentmondást nem tűrő, megyek-ütök stílusban verekednek, ami garancia a látványos, kemény meccsekre. A UFC 189 pedig úgy tűnik, megpróbálja megugrani a lécet, és megkísérel méltó vetélytársként versenybe szállni a 187-es gálával az év cardja címért. Egyelőre így festenek a párosításai:

José Aldo (c) vs. Conor McGregor
Robbie Lawler (c) vs. Rory MacDonald
Dennis Bermudez vs. Jeremy Stephens
Gunnar Nelson vs. John Hathaway
Brandon Thatch vs. John Howard
Mike Swick vs. Alex Garcia
Matt Brown vs. Nate Diaz

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr447352528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása