TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Megölték Szergej Lascsenkót

2015.04.08. 21:29 td_interim

lascenko_maxminx240yq90.jpg 

Az ukrán kickboxer huszonhét éves volt.

 

Április nyolcadikán halottnak nyilvánították Szergej Lascsenkót – a sportoló tegnap éjszaka keveredett lövöldözésbe Odesszában, többször eltalálták, az egyik lövés a nyaki ütőerét érte. Válságos állapotban szállították kórházba, az orvosok már nem tudtak rajta segíteni.

A K-1 és SUPERKOMBAT veterán ukrán kickboxer a legendás Thom Harinck és Mike Passenier tanítványa volt, edzőin olyan nagyságokkal osztozott, mint Peter Aerts, Badr Hari, Jérome Le Banner, Melvin Manhoef és Alistair Overeem.

Lascsenkó volt a SUPERKOMBAT első bajnoka, a szervezet 2011-es tornáján az összes meccsét KO-val/TKO-val fejezte be, köztük a döntőt is, melyet Ismael Londt ellen veszett helyzetből hozott vissza.

Pályafutásának legnagyobb skalpját a K-1 World MAX 2012 madridi gáláján szerezte, amikor megosztott pontozással legyőzte a később a Glory nehézsúlyú bajnokává váló Rico Verhoevent.

Lascsenkó fiatal feleségét és másfél éves kisfiát hagyta hátra. Nyugodjon békében.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr827351852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása