TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Megérkezett a Badr Hari-dokusorozat első része

2015.04.07. 21:06 td_interim

badr_hari_portrait.jpg

És bizony elég király lett.

 

Jó munkához idő kell: röpke fél évvel azután, hogy a holland-marokkói nehézfiú azt mondta, „mindjárt indul,” végül csak megérkezett a Badr című dokusorozat első része. Az első nyolc perc után azt kell mondjam, elég klassz az eredmény: nincsen fölösleges tökölés, a sztori végig pörög, mint egy jobbfajta kickboxmeccs.

Mivel a videó ilyen tempósra van vágva, komolyabb interjúkra nincs benne mód, de Hari legalább leporolta a régi, családi videokazettákat, és bőven adagolta a gyerekkori felvételeket a projekthez.

This is the first chapter of my soon to be released documentary. I hope you enjoy it! The full version will be uploaded soon, so stay tuned! :-)هذا هو أول جزء من برنامجي الوثائقي الذي سيتم نشره قريباً! أتمنى أن ينال إعجابكم! #BadrHari #Kickboxing #AkhmatFightClub #بدر_هاري

Posted by Badr Hari on Monday, April 6, 2015

Az első rész a kezdetektől az Alexey Ignashov ellen vívott mérkőzéséig követi Badr életét. Nem csoda, hogy itt vágták el a sztorit: ez volt az a pont, ahol a srác nagyfiúvá érett, itt kapta fel rá a fejét az egész világ, és innen fordulnak igazán komolyra a dolgok.

Érdemes lesz követni a sorozatot, de azért én abban bízom, hogy később majd Hariról is elkészül egy igazi, mélyben vájkálós film, úgy Tyson-módra.

badr-hari2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr917349052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása