TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Khabib Nurmagomedov négy perc alatt szétzúzná McGregort

2015.04.06. 16:05 td_interim

hqdefault_1_1.jpg 

Üzletben nincs barátság.

 

Az utóbbi évek legklasszabb brománca kezdett alakulni a UFC-ben, amikor könnyűsúly egyik legveszélyesebb cápája udvarolni kezdett a pehelysúly legnagyobb showmanjének. Khabib Nurmagomedov először elirigyelte Conor McGregor kiváló Dethrone-os pólóját, amit az ír fenegyerek kész is volt átnyújtani neki, egy közös edzésért cserébe:

 wstcefq.png

 

Aztán Khabib a helyszínen nézte végig Dustin Poirier lemészárlását, és a backstage-ben gratulált újdonsült cimborájának:

De mint oly sok minden, ez is túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen. McGregor nem bír a seggén maradni, és már most, hónapokkal a Jose Aldo elleni pehelysúlyú címmeccse előtt arról beszél, amint meglesz az az öv, felmegy könnyűsúlyba, és a Cage Warriors-os időket reprodukálva a UFC-ben is megszerzi még minimum a 155-fontos mezőny bajnoki övét is - aztán, ha úgy alakul a dolog, megverekszik Khabibbal. A jelenlegi király, Rafael dos Anjos már ellátta jó tanácsokkal McGregort, most pedig a dagesztáni vasgyúró is hallatta hangját, a BJPenn.com interjújában.

 

Kedvelem Conor McGregort, de ha feljön 155-be, négy perc alatt szétzúzom. Gond nélkül.

Ezek után még inkább érthető, miért pendültek egy húron: a határtalan önbizalom, és a magán- és üzleti élet éles elválasztása McGregornak is egyik legfőbb ismérve. Közös kettejükben az is, hogy jelen pillanatban saját súlycsoportjaik legveszélyesebb kihívói, és ha sikerrel veszik az előttük tornyosuló akadályokat – Nurmagomedov Donald Cerronén keresztül vezető útja sokkal simábbnak tűnik – akkor nemsokára talán tényleg kiderülhet, a négyperces szétbirkózás, vagy a szokásos elsőmenetes KO valósul-e meg a jóslatok közül.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr227343988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása