TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Rumble Johnson lehet, hogy beszólt Chael Sonnennek, aki lehet, hogy beszólt Rumble Johnsonnak

2015.04.01. 19:37 td_interim

twitter-beef.jpg

Őrület!

 

A Redditen rendelt pár napja Chael Sonnen, ahol a UFC közelgő félnehézsúlyú címmeccséről is kérdezték. Sonnen kavart egyet a szaron, és jóslásba bocsátkozott.

Veszíteni fog Jon Jones Rumble ellen?

 

A JJ/AJ nem fog megtörténni.

 

Hé Chael, nagy rajongód vagyok! Mit gondolsz a Jones vs Johnsonról?

 

Nem fog megtörténni. Jegyezzétek meg jól.

Az Amerikai Gengszter aztán nindzsaüzemmódra váltott, és semmi többet nem volt hajlandó elárulni a közelgő félnehézsúlyú címmeccset illető véleményéről. Az túl egyszerű lenne, ha csak simán arra célzott volna, hogy úgyis lesérül majd valamelyik, gyaníthatóan inkább a UFC cardok másik nagy ellenségére, a szúrópróbaszerű koksztesztekre gondolt.

Anthony Johnsont egyre többen méregetik gyanakodva vadállati teljesítménye miatt, és hát valljuk be, legutóbbi közönségtalálkozóján tényleg túlzottan tamáskodva válaszolt a doppingkrízist illető rajongói kérdésre. 

Most meg tweetelt egy ilyet:

Vajon Sonnenre gondolt Rumble, amikor a „feltűnési viszketegségben szenvedő, jelentéktelen butusokat” bepötyögte? Vajon kokszolásra gondolt Chael, amikor azt mondta, a JJ/AJ meccset le fogják fújni? Ha nem vagy csaló, miért kell ilyesmire egyáltalán reagálni?

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr767327772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása