TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Buki címmeccsét törölték, superfight küzdelemben tér vissza

2015.04.01. 20:36 td_axl

Buchinger "Buki" Iván április 10-én címmérkőzésen mérkőzött volna ismét Tural Ragimov ellen. Buki pehelysúlyú öve azonban biztosan a derekán marad, ugyanis Tural megbetegedett, a beugró Aliyar Sarkerov ellen superfight vár a bajnokra.

 

Buki elmondása szerint csalódott a történtek miatt, ugyanis Tural csapta több forumon is hangoztatta, hogy ha Ragimov keze nem sérül meg a tavaly őszi címmérkőzésen, akkor másképpen alakulhatott volna az a meccs. Iván meg szerette volna mutatni mindenkinek, hogy az M-1 Global cím jogosan pihen az ő otthonában. Keményen készült az összecsapásra, Tural azonban nem tudja vállalni a küzdelmet. Aliyar Sarkerov más alapokkal rendelkezik, mint Tural, valamint csak 3x5 percet küzdenek majd, amit Buki abból a szempontból sajnál, hogy a későbbi menetekben tud igazán felpörögni és felőrölni ellenfeleit. Ettől függetlenül magabiztosan várja Aliyart, aki egy éve Tural-tól kapott ki, azóta viszont roppant aktívan 7 meccset hozott le csupán 1 vereséggel. Egy biztos, jövő pénteken mi veled leszünk Buki! WAAAR!

 buki.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr957327958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása