TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Tömegverekedésbe torkollt egy MMA-meccs Oroszországban

2015.03.31. 19:03 td_interim

 tomegverekedes.jpg

Közel harminc fő dulakodott a ketrecben.

 

Hétvégén tartották Rosztov-na-Donuban a Pro FC 57- et, melynek középsúlyú főmeccsén Shamil Abdulkhalikov Mikhail Kolobegov-val csapott össze. Három menet után Abdulkhalikové lett volna az egyhangú pontozásos győzelem, de a döntéshozók „bírói hibára” hivatkozva hozzáadtak a harchoz egy negyedik menetet is, melyben a vesztésre álló Kolobegov repülő térdessel KO-zta ellenfelét. Ekkor szabadultak el az indulatok. 

Először Kolobegov csapata rohant be a ketrecbe, hogy a vesztesből lett győztessel ünnepeljen, de az ellenfél sarka is azonnal bezúdult. Lökdösődés, pofozkodás és térdelés vette kezdetét, vagy harminc férfi dulakodott a ketrecben, miközben pár méterrel arrébb Abdulkhalikov még mindig eszméletlenül feküdt a földön.

Focimeccsen ilyenkor azonnal kamerát váltanak, és a nézőteret kezdik el pásztázni, itt viszont csak akkor kapcsolt el a ketrecről a rendező, amikor a dulakodás már véget ért. Az értő közönség láthatólag nem volt lenyűgözve a huligánbunyó technikai színvonala láttán.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr847324280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tehetséges ugandai buzi 2015.04.03. 07:27:00

Hehh, azon röhögtem, amikor a kamera egy pillanatig a szőke feleségeket/barátnőket mutatta a lelátón, ahogy regzignáltan, fapofával nézik a pasijaik kakaskodását. Annyira tipikus!

:-)
süti beállítások módosítása