TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ejthetik a vádat BJ Penn ellen

2015.03.31. 17:55 td_interim

bj-penn-tuf-19-finale.jpg 

Ötéves börtönbüntetést úszhat meg a volt MMA-sztár, ha kifizeti annak a férfinak a kórházi számláit, akit januárban vert össze.

 

Ötéves börtönbüntetéssel és tízezer dolláros bírsággal sújtanák BJ Pennt, amiért januárban brutálisan összeverte gyerekkori jóbarátját, Kuuipo Mokiao-t. Viszont ezzel egy időben olyan egérutat kínálnak neki, amivel minden büntetést elkerülhet: ki kell fizetnie az áldozat kórházi kezelését. A nagylelkű lehetőséget Mokiao ajánlotta fel Penn-nek.

 

Az ex-UFC-sztár és barátja az év elején együtt ittak Maui egyik népszerű szórakozóhelyén, amikor Penn – már részegen – bele akart kötni egy vendégbe. Mokiao, hogy a balhét megelőzze, arrébb lökdöste a volt harcost. Úgy tűnt, nem lesz már baj, de kicsit később Penn a barátja ellen fordult, és a bár parkolójában alaposan megverte, eltörve Mokiao bal szemgödrét.

 

Mokiao úgy tűnik, megbocsátott Penn-nek, a volt harcos pedig hülye lenne nem élni a lehetőséggel – ügyvédje már jelezte is a Maui-i ügyésznek, hogy készek megtéríteni a kórházi kezelés költségeit.

 

Penn ezzel már a második durva verekedős ügyét fogja megúszni: 2005-ben szintén egy nightclub előtt keveredett bunyóba, akkor a balhét megfékezni próbáló rendőrt ütötte arcon. Akkor úgy menekült meg a börtöntől, hogy a tárgyaláson kijátszotta a „nolo contendere”-kártyát, azaz nem ismerte el, de nem is tagadta bűnösségét, viszont elfogadta az érte járó büntetést.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr827324114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása