TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Ronda Rousey és The Rock jövőre szétrúgja a világ seggét?

2015.03.31. 20:48 td_interim

ronda_rousey_rock_wwe_0_0.png 

Nagyon úgy tűnik, hogy Rowdy pro wrestlinges kirándulása nem egyszeri buli volt.

 

A UFC legnagyobb sztárja hétvégén a WrestleManián haknizott, ahol kipofozta a ringből Triple H-t és feleségét, Stephanie McMahont. Akkor azt írtuk, meglepődnénk, ha ez egyszeri vendégszereplés lenne – és egyre inkább úgy tűnik, hogy valóban lesz folytatás.

Két dolgot tett Ronda tegnap WWE-ügyben, és egyik sem nevezhető homályos utalásnak, világos kinyilatkoztatásnak már annál inkább. 

Tweetelt egy ilyet:

Aztán meg egy ilyet:

A második bejegyzés egy olyan cikkre irányít át, melynek az a címe, hogy „Ronda Rousey és The Rock csapatot alakíthat, lerombolhatják a világot,” az első tweet meg azzal zárul, hogy „még csak most kezdünk belelendülni...”

A linkelt cikk Dave Meltzert, a Wrestling Observer Newsletter főnökét idézi, aki azt gyanítja, hogy Rousey (és Rock) hétvégi akciója egy Triple H – Stephanie McMahon duó elleni leszámolásnak ágyazott meg, a jövő évi WrestleMania 32-re. Ezt a WWE nem erősítette meg, és valószínűleg egyhamar nem is fogja, de A, Rousey és Rock menedzsere közös B, Rousey és Rock tényleg haverok C, Dana White áldását adta a hétvégi haknira D, Dana White mindenre áldását adja, ami rajongókat = pénzt hozhat a UFC-nek.

… az meg ugye nem csak nekem gyanús, hogy Rouseynak ez az egész valójában arra kell, hogy az MMA-tól nagyvonalúan visszavonult Brock Lesnar nyomába eredhessen?

 

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr57324736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása