TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Ronda Rousey becsicskította a WWE-t is

2015.03.30. 08:44 td_interim

cbt2s66xiaal9zk_png-large_0_0.png 

A UFC legnagyobb sztárja felbukkant a WrestleManián, kipofozta a ringből Triple H-t és Stephanie McMahont.

 

Minek a UFC-nek Brock Lesnar, ha saját házisárkányukkal is képesek elszipkázni a pro wrestling rajongóit? Ronda Rousey ott volt a ma hajnali WrestleManián, ringbe pattant, pusztított, a közönség pedig imádta minden egyes mozdulatát.

 

Persze minden egy pasival kezdődött: először az ex-pro wrestling, jelenlegi hollywoodi sztár The Rock bukkant fel a ringben, hogy Triple H-dzsel, és feleségével, az üzletasszony/alkalmi pankrátor Stephanie McMahon-nal kaffogva promózni kezdjen egy lehetséges leszámolást a WrestleMania 32-re. McMahon végül azt mondta Rocknak, hogy takarodjon a ringből, mire az volt a történelmi jelentőségű válasz, hogy 

A Rock soha nem ütne meg nőt. De van egy nagyon jó barátom, aki boldogan megtenné.

 

Rousey ekkor mászott be a ringbe. McMahon először „a világ legveszélyesebb fegyvertelen nőjének” hívta Rowdyt, de aztán neki is azt tanácsolta, hogy „kopjon le a ringjéből.” Sejthető volt a folytatás. 

Meg kell értened valamit. Bármelyik ringbe is lépek be, attól fogva az az enyém. Ha azt akarod, hogy távozzak, miért nem kényszerítesz?

 

Ekkor tört ki a „bunyó”, a Rock Triple H-dzsel dulakodott, de Rousey volt az, aki kitakarította a ringet: csípődobással mattolta haverja lehetséges randipartnerét, annak feleségét pedig egy kar – izé – nyomorgatással tessékelte ki. Ronda és Rock végül 76 ezer rajongó üdvrivalgása közepette ellovagoltak a naplementébe.

 

Amikor elérték, Ronda menedzsere azt nyilatkozta, hónapok óta dolgoztak ezen a vendégszereplésen, de egyelőre nem tiszta, konkrét meccseket is lekötnek-e Rowdynak a ringben. Az akció Dana White jóváhagyásával történt.

 

Mennyire valószínű, hogy lesz ennek folytatása? Hát, eléggé. Nem azt mondom persze, hogy Ronda a cirkusz kedvéért elhagyná a ketrecet, de már eddig is sikeresen multitaszkolt: úgy vált a UFC legdominánsabb bajnokává, hogy közben akciófilmeket forgatott. Ha pedig tartja a sormintát, és minden egyes címvédésén megfelezi az előző idejét, bőven ráér majd a WWE ringjében is bohóckodni. És akkor Brock Lesnar helyett ő lenne az, aki egyesítené a UFC és a WWE öveket. Ki állna az útjába? Dana „Show me tha money” White biztosan nem.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr387318856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása