TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Frank Mir továbbra is Lesnar-t akarja

2015.03.29. 15:41 td_hriczuakos

5c82e851-770c-4244-8516-1370bdf17ec9.jpg

Bigfoot Silva gyors legyőzése nem kevés önbizalmat adott a korábbi bajnoknak, Frank Mir-nek, aki így kicsit bebiztosította helyét az UFC-ben, azok után, hogy zsinórban 4 vereséget gyűjtött be.

 

Mir vesszőfutása a JDS ellen elbukott bajnoki címmeccsel kezdődött, ahol az amerikai harcos nem tudott olyan teljesítménnyel előrukkolni, mint azt korábban már megszokhattuk tőle. Innentől kezdve aztán nem volt megállás, kisebb lejtő következett Frank számára, hisz Cormier, Barnett, és Overeem is könnyen átgyalogolt rajta, ez pedig komolyan gondolkodóba ejtette Mir-t. Frank valamivel több, mint 1 évet pihentette a karrierjét, hogy idén februárban, Bigfoot Silva ellen térjen vissza, ráadásul „ellenséges környezetben.” Jó néhányan már előre temették Mir-t, pedig brazil ellenfele sem éppen csúcsformában érkezett az összecsapásra.

A forgatókönyv aztán meglepetéssel zárult, hisz Mir gyors kiütéssel küldte padlóra Silva-t, aki így már 3 legutóbbi vereségét egyaránt kiütéssel szedte be. Mivel most valamelyest gurul a szekér, Mir előhozakodott az ötlettel, hogy lezárná végre a Lesnar elleni trilógiáját:

„Nagyon is érdekelne egy harmadik összecsapás Brock Lesnar ellen, különösen a Madison Square Garden-ben. Ha ez a párosítás mégsem jönne össze, akkor olyan harcossal mérném össze a tudásomat, aki nálam magasabban rangsorolt a súlycsoportban. Illetve attól sem zárkózom el, hogy azokkal a bunyósokkal küzdjek, akik korábban legyőztek engem, mert szeretném bebizonyítani, hogy sokat fejlődtem az elmúlt időszakban.”

Nos, Frank nagy valószínűséggel lemarad Lesnar-ról, aki a napokban újította meg szerződését a WWE-vel, noha Brock olyan ajánlatot kapott a kopaszéktól, amire bárki szemrebbenés nélkül rábólintott volna. Tudom, hogy közületek is jó néhányan megnézték volna a fent említett összecsapást, de ez most már maximum a legmerészebb álmainkban jöhet elő, hacsak nem igazol Mir a WWE-be, amire kevés esélyt adnék.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr667313916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása