TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Újabb nagy verést osztott ki Roy Jones Jr.

2015.03.29. 13:46 td_interim

32915jones00p.jpg 

Az örökifjú amerikai három héten belül a második TKO győzelmét aratta.

 

Briggsesedik a világ: három héttel utolsó meccsét követően ismét szorítóba lépett Roy Jones Jr., és ismét egy esélytelen ellenféllel szemben. A pensacolai Island Fights 33 MMA- és boksztalálkozókat kínált vegyesen, persze Roy-é volt a főmeccs, az est Petrányi Zoljiát pedig Paul Vasqueznek hívták. A bunyót cirkálósúlyban rendezték, tizenkét menetesre volt kiírva.

 

Vasquez egész jól bekezdett az elején, a kötelekhez szorította a klasszist. Rövid birkózás után a bíró elválasztotta a feleket, és ekkor, ha hajlott korára való tekintettel picit kopottabban is, de megint beindult a Roy-show: riszálás, incselkedés, elhajlások és büntetés következett. A menet végén Jones Jr. volt az, aki a szívességet viszonozva sarokba szorította Vasquezt, de ő élt is a lehetőséggel, és a rakétákat begyújtva iszonyatos ütéskombinációkkal verte bucira ellenfelét. Padlózás után Vasquez nem is tudta folytatni a küzdelmet, így egy újabb elsőmenetes TKO-skalp került Jones Jr. övére.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr277315288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása