TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Feltörték Bendo twitterét, vagy ez az ember tényleg ekkora gengszter?

2015.03.28. 20:09 td_interim

 ben-henderson-happy-ufc-144.jpg

Benson Henderson gyors egymásutánban kihívta Michael Johnsont, Tyron Woodleyt és Anthony Pettist.

 

Egy emberből sem faragott még ekkora sztárt bajnoki címének elvesztése. Benson Henderson a UFC könnyűsúlyú királyaként nem sok szeretetet kapott, mióta viszont megfosztották az övétől, nem lehet megfékezni az irányába hömpölygő riszpektförgeteget.

Ehhez nem kellett más, csak az, hogy megmutassa: acélból vannak a tökei. Bendo először megmentette az omladozó Fight Night 60-at azzal, hogy beugróként, két hetes felkészülési idővel elvállalta a főmeccset, egy súlycsoporttal a sajátja fölött, aztán csodát is tett azzal, hogy lefojtotta a nála két számmal nagyobb Brandon Thatch-et. És rögtön az eredményhirdetés után kihívta a váltósúly egyik legnagyobb cápáját, a júliusban címmeccset vívó Rory MacDonald-ot.

Néhány hétre rá, szintén utolsó pillanatos beugróként megpályázta a Fight Night 61-ről lesérülő Ben Saunders helyét, szintén váltósúlyban, a szintén veszélyes Erick Silva ellen. Azt a melót ugyan elhappolta előle a riasztóan ramaty Josh Koscheck (aki persze megint ki is kapott), de ez nem szegte Bendo kedvét, legalábbis erre következtethetünk, ha rápillantunk a twitterére.

bendo_johnson.jpgbendo_twood.jpgbendo_pettis.jpg

Mi folyik itt Gyöngyösön? Feltörhették Bendo twitterét, és valaki a nevében ámokfut, vagy a Fogpiszkálós Messiás tényleg ennyire tökös? Nem is Pettisről van szó, vagy az egyre veszélyesebb Michael Johnsonról, hanem hát a váltósúlyú rinocérosz Tyron Woodleyt bekóstolni minimum merészség. Persze akkor sem lesz egyhamar meccs, ha akármelyikük is rábólint a kihívásra, hiszen Pettis és Woodley sérülésekkel bajlódik, Johnson pedig alig több, mint egy hónapja gyűrte le Edson Barbozát, és az azt követő orvosi eltiltása még le sem járt.

Akárhogy is, ha nem hackelés áll a dolog mögött, akkor decemberben a nívós „év legszétriszpekteltebb harcosa”-díjat mi biztos, hogy Bendónak ítéljük oda.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr47313598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása