TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Egy frászt vonul vissza Anderson Silva: még öt évig harcolni fog

2015.03.27. 17:59 td_interim

img_9082_0_0.JPG 

A brazil fenomén egy közönségtalálkozón fedte fel terveit.

 

Az utóbbi időben sajnálatos módon elgennyesedett hírnevű egykori szuperhős, Anderson Silva nemrégiben instagramon lengette be, hogy újratervezi karrierjét. Azt írta, akciófilmsztár akar lenni, arról viszont nem szólt, hogy ezzel pontot tenne-e harcos pályafutása végére. Most kiderült, hogy erről szó sincs: egy Rio de Janeiro-i közönségtalálkozón arról beszélt, hogy még öt évet lehúz a ketrecben. 

Dana és Lorenzo ajánlotta fel nekem (a lehetőséget). Az egyetlen komoly sérülésem a lábammal volt. Mindent megbeszéltem a csapatommal, és úgy láttuk, hogy lehetséges a dolog. Most úgy edzünk, hogy további öt évnyi harccal számolunk. Már meg is van az időbeosztásom a következő öt évre. Ha többet bunyózhatnánk, két-három alkalommal egy évben, az lenne a legjobb.

Silva 2016-ban térne vissza, de ez nem a kokszbalhé, és annak lehetséges következményei miatt van – elmondása szerint egyébként is így tervezte. És újra harcba szállna a középsúlyú bajnoki övért is, de tudja, hogy újra meg kell másznia a lépcsőfokokat. 

Először is, ki kell érdemelnem. A harcosok, akik tűzközelben vannak, kiérdemelték, hogy a UFC címért mehessenek, és újra meg kell küzdenem a helyemért a súlycsoportban. Lépésről lépésre, a nulláról indulva. Nem tudom, hogy lesz-e elég időm rá, de ha megkapom a lehetőséget, hogy kiérdemeljem, akkor lehetséges.

Silva továbbra is tagadja, hogy kokszolt volna. A Nevadai Sportbizottságtól doppingügye tárgyalásának elhalasztását kérte, amit meg is adtak neki. Az április meghallgatásig minden szert kielemeznek, amit a Nick Diaz-meccsre való felkészülés során szedett, és ezek után rakják össze a védelmi tervet. Nick is halaszt egyébként, ő külön ügyvédi irodát bérelt fel arra, hogy a tesztjeit körülvevő „szabálytalanságokat” felderítsék.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr707309396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása