TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Matt Brown még nem mondott le a bajnoki címről

2015.03.26. 15:14 td_hriczuakos

matt-brown-2.jpg

Annak ellenére, hogy legutóbbi 2 mérkőzését elveszítette, a „Halhatatlan” Matt Brown nem adta fel annak a lehetőségét, hogy egy napon UFC bajnok legyen.

 

 

Az UFC mezőnyét 2008 óta erősítő Matt Brown 2012 elején kezdte el győzelmi sorozatát, és 7 ellenfelét darálta be, ebből 6 győzelmet kiütéssel szerzett. A szemünk előtt már-már egy tündérmese bontakozott ki, azonban Robbie Lawler véget vetett ennek a szériának. Legutóbb pedig Johny Hendricks is kipontozta Brown-t, ezzel pedig Matt megint lecsúszni látszik a címmeccsről, pedig valójában a szíve mélyén érzi, hogy képes lenne feljutni a csúcsra:

„Vesztettem, de nem törtem össze. Csalódtam magamban, mert legbelül valami mindig azt suttogja nekem, hogy bajnok is lehetnék. A legutóbbi meccseimen 2 bajnokkal találkoztam, pontosan tudom, hogy hol tartok most. Mondhatnám azt is, hogy innentől kezdve csak a móka miatt bunyózom majd, és minden meccsen arra hajtok, hogy szétszedjem az ellenfelem, és felmarkoljam a zsíros csekkemet, de erre 40 éves koromig nem is szeretnék gondolni.”

H.Ákos

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr547300909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása