TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Clay Guida már a Team Alpha Male csapatát erősíti

2015.03.25. 14:10 td_hriczuakos

ufconfx4_weighins_38.jpg

A loboncos hajáról ismert harcos maga mögött hagyta a poros Új-Mexikót, hogy Kaliforniában készüljön legközelebbi meccsére.

 

Ráadásul nem is akármilyen csapatot választott magának, hisz új állomáshelye a Team Alpha Male lesz. Itt olyan harcosokkal edzhet együtt, mint a harmatsúlyú bajnok, TJ Dillashaw, Urijah Faber, vagy épp Chad Mendes. Guida döntése azért meglepetés lehet, hisz a pehelysúlyú mezőnyben szerepel Mendes, és most már Faber is, így pedig Clay-nek nem lesz könnyű dolga, ha címmeccset szeretne kiharcolni magának, amitől most amúgy is messze van. Robbie Peralta azért kemény feladat elé állíthatja hétvégén, Guida ugyanis 2011-ben aratott zsinórban 2 győzelmet egymás után, legutóbb pedig Dennis Bermudez ellen szenvedett vereséget. Az UFC Tonight beszámolói alapján Guida jó szájízzel hagyta maga mögött Greg Jackson csapatát, vagyis nyugodt szívvel térhet vissza Új-Mexikóba, ha Kaliforniában esetlegesen nem találná meg a számításait.

H.Ákos

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr137300955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása