TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Én nem játszadozom – UFC 189 World Championship Tour Embedded, második epizód

2015.03.24. 15:25 td_interim

conor_tour.jpg 

Egy pillanatra lefékez az Aldo – McGregor vonat, és megkímélik egymástól a két martalócot. Ennek a brazil bajnok örül a legjobban – ha nincs ott az ír, még a Nap is kisüt.

 

Az első epizód után szupernehézsúlyúnak ígérkező pehelysúlyú sajtóturné pihenőnapját kísérik most végig az Embedded kamerái. Így aztán most egy dekát sem kapunk a Conor-féle lelki terrorból, és Aldo is felvillantja a nyugisabbik arcát.

 

Lehetséges, hogy csak a folyamatos Notorious-trash talk mosta ki az agyam, de úgy tűnik, mintha Jose akarva-akaratlanul is McGregor mondatait visszhangozná, amikor az edzőjével való lazulás közben arról beszél, hogy ő dumál ÉS bizonyít is. Vagy csak a UFC tolmácsai alakították úgy az angol feliratokat, hogy az ír szövegeire hajazzanak. Az viszont biztos, hogy megsúgták a turnén is folyamatosan edző McGregornak, hogy riválisa a pihenőnapot billiárddal és pingponggal töltötte. Jött is a borítékolható reakció: „Én itt vagyok, nekem az öv kell, ő meg pingpongozik. Én nem játszadozom.”

 

Sajtóturné Embedded, első rész.

 

conor-sign-up.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr27300327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása