TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Visszanyal a fagyi, Cyborg beoltja Rouseyékat

2015.03.21. 12:14 td_Emree

rdp_6435-l.jpg

Engem akarsz beoltani?!

Ronda beszólt Cyborgnak, Rondamama is beszólt Cyborgnak, most Cyborg visszalőtt. Keményen.

 

Azt már megszokhattuk, hogy Ronda Rousey általában elég keményen odamond lehetséges ellenfeleinek. Ebben nincs semmi újdonság, a trash talk már Muhammad Ali óta része a harcosok által a másik fél mentális felőrlésére irányuló eszköztárának. Ronda Rousey, azonban ezt most egészen más szintre emelte – akár akaratlanul is - Cris „Cyborg” esetében. Kettejük küzdelme még közel sem biztos, de a verbális hadjárat már egy ideje folyik a két hölgyemény közt. Nos, ebbe a képben rondított bele Rozália édesanyja Dr. AnnMarie De Mars, korábbi judo bajnok.

Mrs. De Mars a Submission Radio-nak nyilatkozott korábban, ahol megemlítette Laila Alit is, de a leginkább Cyborggal kapcsolatban elmélkedett. Kifejtette, hogy Cyborg többször nem hozta a súlyt karrierje során, egész pályafutása alatt gyanítható volt, hogy teljesítménynövelő szereket szed és, hogy lánya simán földre vinné, majd eltörné a karját.

Bár csak az én anyukám is, ilyen véleménnyel lenne rólam!

Természetesen Cris Cyborg sem volt rest válaszolni, és a közösségi médiát segítségül hívva adott hangot nemtetszésének.

„Honda anyukája olyan, mint Kim Kardashiané. Miért ad interjút, ő akar lenni a TMZ következő felfedezettje? Tíz év alatt egy alkalommal nem sikerült hoznom a súlyomat. Nem tudom honnan szedte, hogy ez többször is előfordult, de garantálom, hogy 140 fontra le tudok menni.

 

Cat Zingano világbajnok volt 125 fontban, mielőtt feljebb lépett volna egy súlycsoportot, Pacquiao is ezt teszi Mayweatherrel.

 

Hondának olyan lányokkal kéne inkább küzdeni, akikről tudja, hogy meg tud verni az első menetben, mert, amikor a legutóbb tényleg kihívás elé lett állítva, csak egy bronzérmet szerzett.”

– ez finom utalás Ronda Rousey olimpiai eredményére.

„Megkérhetnénk Dana Whiteot, hogy adjon egy érmet annak, aki kettőnk közül vesztesként távozik a ketrecből, attól biztosan jobban érezné magát (Rousey).

 

Nincs szükségem édesanyámra, hogy elmondja, hogyan töröm be valami filmsztárocska nóziját.”

– újabb tüske, ezúttal Rousey induló filmes karrierjére célozva.

„Honda gyávának tűnik. Korábban nagy volt a szája velem kapcsolatban, de most csendben van, az anyukája kell, hogy megvédje. Az idő közeleg, ezt mindenki érzi. Ms. Housey kérem, üljön az első sorba a meccsünkön és sírjon.

 

Nézzék meg Joanna Jedrzejczyk legutóbbi küzdelmét, tökéletes példa rá, hogy állítsuk meg a földre vitelt.

 

Nem az övedet, a lelkedet akarom!

 

Bajnok a Bajnok ellen.

 

Ez az utolsó alkalom, hogy reagáltam Honda anyukájának, aki csak nevet akar csinálni magának a hírekben. Nem kell válaszolnom neki, ha a lánya túlságosan fél kiállni magáért.

 

Mindenki akarja ezt a bunyót, kivéve Team Hollywood!”

Szerintem hatalmas sztori. Nektek mi a véleményetek? Lehet egyáltalán valakinek igaza? Ronda Rouseynek tényleg szüksége van az édesanyja védelmére, vagy feltalálta az új trash talk csodafegyvert?

Esetleg Cyborggal értetek egyet?

Gyere velünk Krakkóba, a Gonzaga vs Cro Cop 2-re!

td_krakow_cikk-banner.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr77283235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DingirInanna 2015.03.23. 15:14:25

Rozi helyében és kussolnék, még ha anyám hülyeségeket is beszél. Tényleg tehetséges versenyző, ügyes grappler meg minden, de Cyborg egy gyilkológép. Persze, hogy a UFC házi laborjában mit találnak majd Miss Predator pisijében, az sosem kerül nyilvánosságra, maximum, ha az első menetben átütik Rozit mint Kartonos Karesz a művezető ajtaját...
Kerekedik a sztori, a dollárjelek meg pörögnek a kis kopasz szemében :-)
süti beállítások módosítása