TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 62: Maia vs. LaFlare mérlegelés élőben itt!

2015.03.20. 19:39 td_interim

ufc-fight-night-62.jpg

Nem ez az év legvárósabb gálája, nade láttunk mi már karón varjút, ilyen a boksz, a labda gömbölyű, és ha a nagyanyámnak pöcse lett volna, ő lett volna a nagyapám. Úgyis megnézzük ezt is. Mérlegelés este nyolctól. Katt.

 

Demian Maiát mindenki ismeri, hiszen ő volt az a nagy harcos, aki képes volt minden idők egyik legunalmasabb meccsét kihúzni Anderson Silvából. Ryan LaFlare népszerűsége azóta töretlen, hogy két évvel ezelőtt elfelejtette, hogyan kell finishelni. Erick Silvát megbízhatóságáért szeretjük, mert olyan még nem volt, hogy egymás után kétszer nyert, vagy veszített volna a UFC-ben. Josh Koscheck a UFC 184-en csaknem ellopta a rivaldafényt Ronda Rouseytól, úgy felhabzott a szája, amikor lefojtották. Hát, nem az az igazán ütős társaság, de attól még – ezt nem győzöm elégszer elmondani – simán lehet, hogy pont most jönnek össze úgy a dolgok, hogy lélegzetelállítóan dögös gálát varázsolnak elénk holnap éjjel. Előtte bemérnek, itt, ni:  

Gyere velünk Krakkóba, a Gonzaga vs Cro Cop 2-re! 

td_krakow_cikk-banner.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr87287261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása