TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Nézd meg élőben, hogy edzenek a HFC bajnokai

2015.03.20. 07:51 td_axl

hfc08.jpg

Látogass el a szabadedzésre és a nyílt mérlegelésre a BSK Crossfight termébe, és gyere ingyen a HFC08 gálára!

 

Szeretnéd élőben is látni, hogyan edz egy MMA-harcos? Tudni akarod, hogy néz ki egy olyan rutin, amivel ki lehet vívni a HFC bajnoki címet? Kíváncsi vagy, ki milyen formában van a szombati nagy összecsapás előtt? Ha igen, ne hagyd ki a pénteki nyilvános szabadedzést – ha megtippeled, szerinted ki fog győzni, és benne vagy az első 50 voksolóban, ingyen jöhetsz a másnapi HFC08 szezonnyitó gálára!

A HFC (Hungarian Fight Championship) bajnokai a nagy összecsapás előtti utolsó edzésüket tartják péntek délután – most te is megnézheted, hogyan tréningelnek a harcosok a szezonnyitó éles bunyók előtt! Ha ellátogatsz a BSK Crossfight termébe (1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.), 14 órától egy helyen láthatod az összes MMA-st, akik a szombati szezonnyitón meccselni fognak – és meg is tippelheted, szerinted ki fogja elvinni a bajnöki öveket! Érdemes élni a tippelés lehetőségével, ugyanis ha benne vagy az első 50-ben, akik leadják a voksukat, ingyen jegyet kapsz a másnapi HFC08 MMA-gálára!

A szabadedzés délután 2 órától kezdődik, utána pedig megnézheted a nyilvános mérlegelést is – az utolsó simításokat a másnapi sorsdöntő gála előtt!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr517285503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása