TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Borics Ádám a TOTALDAMAGE által támogatottak csapatában

2015.03.20. 20:56 td_axl

borics_2.jpg

Szűcs Kristóf (MTK/Gracie Barra Hungary) után Borics Ádám (Eger Shootfighters) is csatlakozott a TOTALDAMAGE által támogatott tehetséges harcosok csoportjához.

 

Borics Ádám 2014-ben fiatal kora ellenére győzelmet győzelemre aratott. Oldalunkon a siófoki ATT-selejtező során olvashattátok, hogy Borics a profik táborába Hajzer Dániel legyőzésével lépett be. Az eső miatt félbeszakadt tornát Pápán folytatták, ahol Tarnai Józsi ellen Borics egy nagyon kemény küzdelemben nyert, hogy elnyerje a jogot a floridai edzőtáborra. Borics egyazon este Németh Ádám skalpját is begyűjtötte, majd ezt követően Ausztriában is nyert a HEIMGALA 2 gálán kopogtatással. Novemberben a HFC döntőben talán az év meccsét hozva Molnár Benjamin ellen elnyerte a szervezet -65 kilós címét. Múlt hétvégén Ádám a horvát FFC-ben is győzelmet aratva mutatkozott be, szombaton pedig a HFC08 során főmérkőzést vívva védi -65 kilós övét.

A TOTALDAMGE ezt követően kiemelt média megjelenéssel, valamint hazai és külföldi kapcsolatrendszere révén karrierfejlődési lehetőségekkel támogatja Borics Ádám küzdősport karrierjét.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr637286803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása