TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Rousey – Correia és Shogun – Kicsi Nog visszavágó augusztusban?

2015.03.19. 16:46 td_interim

100214-ufc-bethe-correia-ronda-rousey-j2-pi_vresize_1200_675_high_43.jpg 

Sajtóértesülések szerint a UFC 190 ezekkel a párosításokkal támad.

 

Még le se ment a hétvégi gála, de úgy tűnik, máris megvannak a UFC következő Rio de Janeiro-i jelenésének főmeccsei. Augusztus elsején a szerény Maia – LaFlare nevek helyett a legnagyobb sztárját viszi Brazíliába a szervezet. Úgy hírlik, a UFC 190-en lép ketrecbe idén másodszorra Ronda Rousey, hogy a nagyszájú Bethe Correia ellen megpróbálja überelni a Cat Zingano felett aratott, normális sebességen követhetetlenül gyors, lassítva viszont pokoljárásszerűen ijesztő győzelmét. A co-main eventen pedig két egykori ász, Mauricio Rua és Antonio Rogerio Nogueira érvelhet amellett, hogy most már tényleg ideje lenne nyugdíjba menni.

td_banner2.jpg

A Rousey – Correia érik már egy ideje. A pitbullarcú brazil lány Ronda The Ultimate Fighter-es edzősködése után esküdött fel arra, hogy egyenként levadássza a Rousey-csapat négy nagy barátnőjét, és a végén, Rowdy legyőzésével fel is ül a női harmatsúly trónjára. Jessamyn Duke-ot és Shayna Baszler-t már kipipálta, Marina Shafir-nak pedig egyelőre köze sincs a UFC-hez, úgyhogy a remek sztori csorbul egy kicsit: Bethe az utolsó lépcsőfokot átugorva egyből a címmeccsen találja magát. A brazil lány mérlege most 9-0-án áll, Cat legyőzése után Ronda egyből arról beszélt Joe Rogannek, hogy szívesen elvenné Correiától a veretlenséget, szóval ha azt nézzük, Rousey mennyire kedveli Zinganót, és mennyire böki a csőrét Bethe, akkor augusztusban kábé öt másodperces címvédésre számíthatunk. 

ruashogun.jpegAz első Rua - Nogueira ikonikus pillanata

Ami a másik párosítást illeti: az első Shogun – Kicsi Nog a Pride egyik klasszikusa volt, a 2005-ös középsúlyú torna meccsét Rua nyerte meg egyhangú pontozással. Dicső idők voltak, de mindenki tudja, hogy állunk most: ha van a UFC-nek olyan harcosa, akit mindenki puszta jóakaratból elzavarna nyugdíjba, akkor az – Nagy Nog és Dan Henderson mellett – pont Shogun és Kicsi Nog. Viszont amíg nem egy fiatal, éhes terminátorral rakják őket egy ketrecbe, hanem egymás ellen nyomhatják a rokkantbunyót, addig ebből még egy tisztességes meccs is kisülhet. Például egy olyan, ami után szépen, emelt fővel vissza lehet vonulni. De ez úgyis csak hiú ábránd marad: Shogun le akar fogyasztani középsúlyba, és út közben el akarja kapni Michael Bispinget egy 195 fontos bunyóra – a terv annyiban változott, hogy mindezt a Kicsi Nog-találkozó után tenné meg.

Gyere velünk Krakkóba, a Gonzaga vs Cro Cop 2-re!

td_krakow_cikk-banner.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr867283639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása