TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: dos Anjos térde nem, de orra műtétre szorul

2015.03.19. 14:20 td_Emree

rafael_dos_anjos_belt.jpg

Nemrégiben beszámoltunk Rafael dos Anjos világbajnok teljesítményéről. Sajnos arról is hírt kellett adnunk, hogy az új könnyűsúlyú UFC bajnok térde még a felkészülés alatt megsérült és, így állt ki és győzött Anthony Pettis ellen.

 

Dos Anjos a meccs után elmondta, hogy orvos ugyan nem látta még, de bízik benne, hogy nem kell túl sok időt kihagynia a sérülés miatt.

Szerdán menedzsere, Ali Abdel-Aziz osztotta meg a legfrissebb információkat az UFC Tonighttal.

Ebből kiderült, hogy dos Anjosnak szerencséje volt és térdsérülése miatt nem kell kés alá feküdnie. A rehabilitációs folyamat körülbelül három hónapot vesz igénybe. Fény derült egy másik sérülésre is, amit még szintén a felkészülés alatt szedett össze.

Dos Anjos orra is megsérült, aminek következtében a jobb orrlyukán nem tud kilélegezni és a balt is csak 70%-osan tudja használni. A műtétet ebben az esetben nem ússza meg.

Ha kiderül, hogy Rafael dos Anjosnak még valamije sérült az edzőtábor alatt, akkor hivatalosan is félisteni státuszba fog lépni nálam. Sérült térddel, alig levegőt kapva mattolni az abszolút esélyesnek tartott Anthony Pettist?

Mindenesetre sok sikert kívánunk a felépüléshez, mert a kihívók már gyülekeznek!

Gyere velünk Krakkóba, a Gonzaga vs Cro Cop 2-re!

td_krakow_cikk-banner.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr437283295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása