TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night: Maia vs. LaFlare - újabb roncsgála = újabb finish-áradat?

2015.03.18. 13:26 td_Emree

ufc-fight-night-62.jpg

Az MMA világának irányítói teljesen elkényeztetnek minket a következő hétvége alkalmával. Március 21-én itthon robbant a HFC, a UFC pedig Brazíliába, Rio de Janeiróba látogat. A Fight Night: Maia vs LaFlare egy sérülésektől jócskán megtépázott carddal vár minket, de semmi vész: láttunk már idén kóborkutya-gálát sztárokkal agyonpakolt PPV-ket elhomályosítani.

 

Mennyire jó már, nem? A HFC gálával kapcsolatban már olvashattatok pár sor nálunk, most, pedig a tengerentúlon kissé talán háttérbe szorult UFC Fight Night: Maia vs. LaFlare fantázianevű gáláról osztunk meg veletek némi információmorzsát.

td_banner2.jpg

Mivel is kezdjük? Ha esetleg babonás valaki, az simán azt gondolhatja, hogy ez a gála bizony el van átkozva. Eredetileg Urijah Faber csapott volna össze Raphael Assuncaoval a főmérkőzés keretében, míg az est másik tűzijátékát Gilbert Burns - Josh Thomson összecsapása szolgáltatta volna. Nos, ezek a bunyók a résztvevők sérülései miatt mentek a lecsóba. Az élet azonban továbbra sem volt kegyes a meccsszervezőkhöz.

Az Erick Silva - Ben Saunders bunyó is ment a kukába, bár Josh Koscheck megmentette az estét, és kései beugróként vállalta a harcot Silva ellenében. Ilyen előzmények után lett a gála fő attrakciója Demian Maia és Ryan LaFlare mérkőzése. Persze ez sem volt ilyen egyszerű - de ezt már magatoktól biztos kitaláltátok – Demian Maia ugyanis egy csontfertőzésből tér vissza az oktagonba!

Az est további mérkőzésein főként brazil illetékességű harcosok kapnak helyet. Páran ismerősek lehetnek a korábbi TUF Brazil epizódokból, és más UFC gálákról - Godofredo Pepey, Francisco Trinaldo – de akarnak feltörekvő tehetségek is.

Ez talán okot ad egyeseknek a fanyalgásra, de egyrészt Brazíliáról lévén szó a hangulatra biztos nem lesz panasz. Másrészről, hányszor vitték már el a kevésbé ismert nevek egy-egy gála programját?

Most pedig következzen a teljes fight card:

Main Card

Demian Maia vs. Ryan LaFlare

Josh Koscheck vs. Erick Silva

Leonardo Santos vs. Tony Martin

Amanda Nunes vs. Shayna Baszler

Gilbert Burns vs. Alex Oliveira

Godofredo Pepey vs. Andre Fili

 

Preliminary Card

Francisco Trinaldo vs. Akbarh Arreola

Kevin Souza vs. Katsunori Kikuno

Leandro Silva vs. Drew Dober

Leonardo Mafra vs. Cain Carrizosa

 

Preliminary Card

Jorge de Oliveira vs. Christos Giagos

Bentley Syler vs. Fredy Serrano

 

 Gyere velünk Krakkóba, a Gonzaga vs Cro Cop 2-re!

 

td_krakow_cikk-banner.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr627275489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása