TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bunyózni akar Josh Barnett és Roy Nelson, már csak a UFC-nek kell rábólintania

2015.03.18. 17:10 td_interim

11032947_352671294932802_1872614799_n.jpg 

A két pocakvitéz twitteren egyezkedett.

 

Big Country nem bírt magával, és az Alistair Overeem elleni egyoldalú vereségét követően máris új ellenfélért ugatott. A social media korában olyan helyekről érkezik a segítség, ahonnan nem várnád: egy rajongója hirtelen ötlettől vezérelve felcsapott kerítőnek, és a megfelelő embereket bejelölve kitweetelte szenzációs ötletét:

Hé Roy, nyitott lennél arra, hogy fellépj a Metamorison? Imádnám, ha megnézhetnélek egy Josh Barnett elleni grappling-meccsen!

A két, egy platformra ráncigált harcos pedig nem csak, hogy benne volt a javaslatban, de egyből emelték is a tétet: ha már mindketten szívesen bántanák a másikat, akkor legyen inkább MMA a játék neve, hogy rendes fizu járjon érte.

És az persze a Napnál is világosabb, hogy ez a meccs igazi ajándék lenne a rajongóknak – ezt Dana White-éknak sem nagyon kell ragozni.

A UFC eddig nem reagált a két csöcsgép felajánlkozására. Ennek alighanem az az oka, hogy Nelson amilyen kemény, olyan durva kezelésben részesült Overeem ellen. A bordái így festettek:

1599102_1595297000717625_1850079284_n.jpg 

A keze viszont nem csak megzúzódott, de el is tört az Alistair-klopfoló alatt, szóval Big Country egyelőre aligha fog harcolni.

Bad news! Just finished Dr #1 broken hand Dr #2 4 tomorrow ready 4 @ufc #whosnext

A photo posted by Roy Nelson (@roynelsonufc) on

 

Ami Josh Barnettet illeti, őt legutóbb akkor láttuk a ketrecben, amikor 2013 decemberében úgy gondolta, jó ötlet szabadon hagyott halántékkal belefejelni Travis Browne hasába. Browne könyökei tették a dolgukat, és az első menet első percében eszméletlenre verték Warmastert. Barnett azóta pihenőn van, amit csak egy fantasztikus, metamorisos gurulásért szakított félbe tavaly nyáron, amikor a submission grappling szervezet negyedik gáláján kifojtotta az akkor már 16 éve szubolhatatlannak tűnő Dean Listert. A UFC nehézsúlyának ex-bajnoka mostanában kezdett el újra mozgolódni, egy Roy Nelson elleni meccs abszolút ideális lehetőség lenne neki a visszatérésre.

A UFC-nek ilyen jól hangzó párosítás legutóbb akkor hullott az ölébe csak úgy, magától, amikor Nick Diaz és Anderson Silva kezdte el körbeszaglászni egymás ánuszát. Annak a randinak az utóéletét most hagyjuk, mert ez attól még simán elsülhet fantasztikusan is: amint Nelson felgyógyul, le kell kötni a meccset, és kész.

Gyere velünk Krakkóba, a Gonzaga vs Cro Cop 2-re!

td_krakow_cikk-banner.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr497281277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása