TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Még mindig nem lerágott csont Anderson Silva bukott cucctesztje

2015.03.18. 14:22 td_ede

 tito-ortiz-ufc-106-pre7634-750x370.jpg

Mikor már azt gondonánk, hogy mindenki elmondta a véleményét Silva doppingbotrányáról, jön Tito Ortiz, és megmondja a frankót.

 

Anderson, hogy tehetted ezt? Nagy rajongója vagyok Andersonnak. Ez túl sokkoló volt. Nem tudom mivel tömték a fejét az edzői, edzőpartnerei, de ilyesmire nem kellett volna vetemednie. Sok komoly műtétem volt nekem is, gerinc, csigolyák, térd és még sorolhatnám. Minden a fejben dől el, erre kellett volna erősebben koncentrálnia. Mennyivel jobb lehetett volna Diaz, ha Anderson nem cuccol? Diaz marihuánával bukott meg, amit szintén őrültség bár ez tőle nem meglepő, ennek ellenére nagyszerű bunyót hozott. Nem fér a fejembe , hogy mit gondolnak, akik doppinggal buknak le a UFC-ben, milyen példát mutatnak a fiatalságnak. Annyi srác néz fel ránk, tart minket példaképnek, motivációnak, hogy nem engedhetjük meg magunknak az ilyesmit. Ez rettenetes a sportnak, de remélhetőleg tanulnak belőle és megfizetik rendesen az árát, bár ettől még az rossz marad. Rossz Silvának, rossz a sportnak, rossz a UFC-nek. Felelősségre kell vonni az ilyeneket és példásan megbüntetni.

Gyere velünk Krakkóba, a Gonzaga vs Cro Cop 2-re!

td_krakow_cikk-banner.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr867280025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása