TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Szoros mérkőzésen kapott ki Perjés Dóra a hajnali XFCi szalmasúlyú tornán

2015.03.15. 11:05 td_axl

perjes_dora_1.jpg

Ma hajnalban Perjés Dóra a brazil XFCi szervezet női szalmasúlyú MMA tornájának elődöntőjében mérkőzött Vuokko Katainen ellen. Dóri a novemberi sikerét egy következő győzelemmel folytatta volna.

Az elődöntőbe kvalifikálva Dórát a másik ágon Maryna Moroz várta volna, de időközben Maryna az UFC-hez igazolt és április 11-én Krakkóban vívja első meccsét, amit mi élőben láthatunk majd a helyszínen. Így érkezett Vuokko beugróként, felsőbb súlycsoportból fogyasztva. A hajnali mérkőzésen a beszámolók szerint rendkívül szoros és kiegyenlített küzdelem folyt, a finn lány földrevitelei dönthették talán el a meccset, melyet bármelyik félnek oda ítélhettek volna. Végül 29-28 arányú pontozással Vuokko ment tovább, de Dóri helytállásáról elismerő visszajelzések jönnek. Vélhetően Dóri további mérkőzésekkel számolhat a szervezetnél, melyekre még inkább elszántan fog készülni. 

td_krakow_cikk-banner.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr587271399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása