TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Welcome to the Jedrzejczyk show – UFC 185 Embedded, negyedik és ötödik epizód

2015.03.14. 16:21 td_interim

 joanna.jpg

Joanna simán lenyúlja a rivaldafényt a nála jóval nagyobb nevek elől, mégpedig a lehető legjobb módon – egyszerűen csak önmagát adja.

 

Különösebb szenzációk nélkül csordogál le a UFC 185 Embedded negyedik és ötödik része. Jobbára a Pettis tesók készülődését követhetjük nyomon: villanások a nyílt edzésről, a fogyasztás célegyenese és média-körök szerepelnek a minden meglepetést nélkülöző menün. Sokkot kapni semmitől se fogunk, ezt már csak Showtime személyisége is garantálja: ő olyan harcos, aki a ketrecben, a tetteivel beszél. 

Szerencsére viszont itt van nekünk egy lengyel lány, aki nem csak jó bunyós, de a szája is folyamatosan jár. Én ezekre az epizódokra már csak Joanna Jedrzejczyk miatt ültem be – már az első Embeddedben is vitte a prímet azzal a kőkemény fél percével, amit kiutaltak neki a vágók, azóta pedig egyértelműen a műsor legszínesebb, legenergikusabb és legszórakoztatóbb figurájává nőtte ki magát. És tette mindezt úgy, hogy semmi extrát nem csinált, csak adta önmagát: hol a bohóckodó, hol az elszánt, hol a precíz gyilkológép arcát mutatva, szituációtól függően. Aranyos lány a Sütiszörny Carla, de ha a bajnoki övet a személyiségre osztanák, már rég a virgonc polák fruska derekán csillogna az arany. Persze nem nagy baj, hogy meg is kell verekedni érte. 

Embedded első, második és harmadik epizód.

Gyere velünk Krakkóba, a Gonzaga vs Cro Cop 2-re!

td_krakow_cikk-banner.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr597268635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása